Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vraždící panenka Chucky se vrací


ikona
Mr. Hlad
aubrey plazachilds playitremaketo
Další remake hororové klasiky se blíží. A bude o dost jiný, než byste čekali.  

Když se před pár lety začaly dělat předělávky snad všech slavných hororových a slasherových sérií, překvapivě nedošlo na Dětskou hru. Zatímco Halloween, Pátek 13., Noční můra v Elm street nebo Texaský masakr motorovou pilou musely přežít pokus o předělávku, panenka Chucky toho byla ušetřena. Na rozdíl od Michaela Myerse, Jasona Voorheese, Freddyho a Letherface totiž Chuckyho série pořád tak nějak jela dál. V jednadvacátém století jsme dostali hned tři filmy a ten poslední je pouhé dva roky starý. Jo, už to není ono, Chucky se v současné podobě i vyhýbá kinům, ale i po třiceti letech jeho série pořád žije. Tomu remaku ovšem neuteče. 

Dětská hra bude mít novou verzi a bude se od originálu nejspíš v pár zásadních věcech lišit. Zatímco v původním filmu se do těla panenky přesunula s pomocí vúdú duše psychopata a vraha Charlese Lee Raye, tady by se skupina mladých hrdinů měla střetnout s panenkou, která je technologickým zázrakem. Asi prostě něco jako android nebo tak něco, v každém případě nadpřirozeno tentokrát nebude. Ale budou Aubrey Plaza, která v seriálu Legion ukazuje, že zvládá i jiné žánry než komedii, a Brian Tyree Henry ze seriálového hitu Atlanta a propadáku Hotel Artemis. Režíruje Lars Klevberg, jenž má za sebou jen pár kraťasů a do kin zamíří příští rok jeho celovečerní hororový debut Polaroid. Naštěstí tu je i pár jmen vzbuzujících naděje, že by to nemuselo dopadnout zle. Produkují totiž Seth Grahame-Smith a David Katzenberg. Ti stojí i za hitem To a slibují, že jejich nová Dětská hra by měla atmosféricky připomínat právě To říznuté Stranger Things. Dobrých hororových remaků moc není, takže uvěříme, až to uvidíme.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace