Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone slaví 13. narozeniny


ikona
Mr. Hlad
aerojay a tichej bobkevin smithmoviezonemoviezone livenarozeniny
13 let a se musí pořádně oslavit 

Na internetu je věk 13 let ekvivalentem nějakých pětasedmdesáti let v životě. Prostě tohle číslo v kolonce „věk“ zase až tak moc webů nemá. Nám se to podařilo a máme z toho zatraceně radost a dovolím si říct, že na psaní a filmy máme pořád víc energie než ti pětasedmdesátníci. V každém případě je to pořádný důvod k tomu, aby se tyhle narozeniny oslavily a budeme rádi, když u toho budete s námi. Tentokrát s námi budou slavit i další dva sympaťáci, protože oslava se spojí s promítáním kultovní komedie Kevina Smithe Jay a Tichej Bob vrací úder a všechno to proběhne v kině Aero v úterý 2. října ve 20:00.

Krom promítání filmu, který vám ukáže, že v Hollywoodu to chodí o dost jinak, než si myslíte, se můžete těšit i na MZ Live, které bude tentokrát skutečně Live. A samozřejmě se bude i slavit. V Aeru mají bar vždycky dobře zásobený a rádi vás u něj tedy potkáme a probereme všechno filmové i nefilmové věci. A – i když to oficiálně ještě není potvrzené – s velkou pravděpodobností dorazí i KarelR, který jinak v poslední době MZ Live trošku fláká. Lístky můžete kupovat tady, takže dorazte, rádi vás uvidíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace