Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér X-Menů si vyzkouší fantasy


ikona
Mr. Hlad
bryan singerconanred sonja
Po mutantech se Bryan Singer vydá mezi barbary 

Chvilku to vypadalo, že kariéra režiséra Bryana Singera je v koncích. Tvůrce Obvyklých podezřelých, otec filmových X-Menů a tvůrce neprávem trochu zapadlé Valkýry za sebou má pár skandálů v osobním životě a nedávno se k tomu přidaly i problémy na place queenovské Bohemian Rhapsody. Tam se prý úplně nepohodl s hlavní hvězdou Ramim Malekem, nedorazil na natáčení a nahradil ho Dexter Fletcher. Ono to ale možná nebude tak hrozné. Singer údajně chtěl odejít především kvůli zdravotním problémům svých rodičů a nakonec bude u filmu uveden jako režisér a podílí se i na střihu. Každopádně v Hollywoodu teď nemá dobrou pověst, přesto se o práci bát nemusí. 

Millenium Films by ho totiž rádi zlanařili k režii fantasy Rudá Sonja. Budeme se teď chvíli tvářit, že ten strašně špatný film s Arnoldem a Brigitte Nielsen neexistuje a že Rudá Sonja je jen hrdinka, která vznikla v marvelovských comicsech jako spin-off Barbara Conana. Oba žijí v podobném světě, kde se bojuje každý den o život a Rudá Sonja to zvládá, i když  má na sobě prakticky jen kovové bikiny. O její novou filmovou verzi se pokoušeli Robert Rodriguez nebo Simon West a okolo role se motaly Rose McGowan, Megan Fox a Amber Heard. Teď se začíná od začátku a pro Millenium píše nový scénář Ashley Miller, který dělal X-Men: První třídu a prvního Thora. Studio by podle všeho rádo udělalo z Rudé Sonji něco jako Wonder Woman a se Singerem za kamerou by to mohlo vyjít…

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace