Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond má záporáka. Možná...


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdanny boylejames bondSaïd Taghmaoui
Kdo má slušnou šanci porvat se na plátně s Danielem Craigem?  

Nový James Bond má sice datum premiéry a měli bychom ho v kinech vidět na začátku listopadu 2019, ale momentálně nemá režiséra a scenáristu. Danny Boyle a John Hodge projekt opustili, protože měli jiné představy než producenti a Daniel Craig. Boyle chtěl údajně pojmout bondovku jako příběh z „nové“ studené války a do hlavní role chtěl obsadit Tomasze Kota z dramatu Studená válka, což se ostatním nelíbilo. Tak se na to vykašlal. Teď to ale vypadá, že situace byla malinko složitější. Záporák byl totiž podle všeho už obsazený, vybral ho sám Boyle a pořád nejspíš zůstává ve hře. A nebyl to Tomasz Kot. 

 

Francouzský herec Saïd Taghmaoui, který se objevil ve Wonder Woman nebo prvním G.I. Joe, teď totiž řekl, že si ho režisér vybral jako hlavního zloducha, ale sám neví, jestli si ho zahraje. Tvůrci se teď prý totiž dohadují, jestli má být záporák Rus, nebo zloduch z Blízkého východu. A pokud by došlo na druhou možnost, má prý Taghmaoui roli jistou. V tom prvním případě logicky asi ne, jako Rus totiž fakt nevypadá. Je ale samozřejmě otázka, jestli se řeší jen národnost záporáka, nebo celý nový příběh…

---

Vytáhni v hospodě: Saïd Taghmaoui je sice jen 173 centimetrů vysoký, ale než se stal hercem, byl boxer. Takže by Bonda mohl slušně potrápit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace