Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Barbie to zkusí v kinech


ikona
Mr. Hlad
barbiehe-manhot wheelsmattel
Které hračky bychom mohli za pár let vidět v kinech?  

Ještě před nějakými dvaceti lety by připadalo spoustě lidí absurdní, že filmy podle comicsů budou nějak extra úspěšné. Byl tu Burtonův Batman nebo Donnerův Superman, že by však superhrdinové měli v roce 2018 šéfovat kinům, na to by si asi vsadil málokdo. Na comicsy už jsme si zvykli. Zvykli jsme si i na filmy podle počítačových her, které na velký úspěch pořád ještě čekají, ale filmy podle hraček, to je prostě malinko divné. Na druhou stranu Transformers i G.I. Joe ukázali, že i tohle půjde. A u společnosti Mattel jsou připravení jít tomu pořádně naproti. 

Hračkářský gigant totiž hodlá nastartovat filmovou divizi, která by slavným hračkám pomohla dostat se do kin. Šéfovat jí má Robbie Brenner, jenž produkoval třeba Klub poslední naděje nebo Plán útěku a má podle všeho celkem velké plány, i samotný šéf Mattelu Ynon Kreiz by totiž rád dostal slavné hračky na plátna. A teď mají celkem velkou příležitost. O adaptace Barbie a He-Man and the Masters of the Universe se pokoušeli v Sony, ovšem o práva nedávno přišli a už o ně nemají zájem. U Barbie se přitom mluvilo o účasti Amy Schumer nebo Anne Hathaway a fantasy He-Mana chystal McG. U Mattelu tak začnou znovu a hodlají se zaměřit i na autíčkářské Hot Wheels, které měl jednu dobu dělat Justin Lin od Rychle a zběsile, Monster High s panenkami inspirovanými klasickými horory nebo na Maxe Steela, jenž se do kin podíval před dvěma lety a utržil ohromujících 6 milionů dolarů a na Rottentomatoes nemá jedinou pozitivní recenzi. Mattel tedy ambice má. Ale jak to tak vypadá, má i co napravovat. Uvidíme, jestli za pár let budeme chodit do kina vedle comicsových filmů i na ty hračkářské...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace