Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Druhé Frozen a western s Russellem Crowem


ikona
Mr. Hlad
charlie hunnamfrozenhelen mirrenian mckellenliam neesonmichael cainena obzorurussell crowe
Proč Ian McKellen okrádá Helen Mirren? Jakou neakční roli si vybral Liam Neeson? A koho nahání Russell Crowe v australské divočině?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V dramatu Jungleland se Charlie Hunnam a Jack O'Connell vydávají na svůj poslední boxerský zápas, ale nejspíš se servou mezi sebou. V The Good Liar bude Ian McKellen zkoušet obrat vdovu Helen Mirren o všechny její úspory. 

Ledovém království II se vrátí Elsa s Annou a Elsa bude řešit, co má dělat se svým životem, když zjistila, že jsou kolem ní lidi, kteří ji mají rádi. V Normal Peple budou Liam Neeson a jeho manželka bojovat s těžkou nemocí. 

Horor The Golden Glove od tvůrce pecky Odnikud se bude točit okolo honu na sériového vraha, který terorizoval v sedmdesátých letech Hamburk. V Radioactive si Rosamund Pike zahraje držitelku dvou Nobelových cen Marii Curie. 

Ve westernu The True History of the Kelly Gang se podíváme do Austrálie, kde v devatenáctém století řádil nebezpečný zločinecký gang. V rodinné podívané Four Kids and It najdou čtyři děti a Michael Caine podivnou příšeru, která umí plnit přání. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace