Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v Duně?


ikona
Mr. Hlad
denis villeneuvedunefrank herbertrebecca fergusontimothée chalamet
Denis Villeneuve si začíná vybírat herce 

Po filmech jako Zmizeni, Sicario: Nájemný vrah, Příchozí a Blade Runner 2049 se Denis Villeneuve zařadil k našim nejoblíbenějším tvůrcům a k hollywoodské elitě a každý jeho projekt vyhlížíme s hodně velkým nadšením. Ačkoliv se o něm před pár měsíci mluvilo třeba i v souvislosti s novou bondovkou a připravuje i Cleopatru, momentálně dělá na adaptaci sci-fi klasiky Franka Herberta Duna. Ta už se do kin podívala v osmdesátých letech, když u toho byl David Lynch, a později i v televizní verzi, teď ale můžeme asi očekávat trošku jiný divácký zážitek. A už víme, kdo by v něm mohl hrát. 

 

V příběhu z planety Arrakis, kde se pěstuje koření prodlužující život a umožňující navigátorům orientovat se při cestách vesmírem, by si měl hlavní roli zahrát Timothée Chalamet. Jméno jednoho z nejtalentovanějších mladých herců, který vloni zazářil v Ladybird a v Dejmi své jméno, padlo v souvislosti s rolí Paula Atreida už před pár týdny. Villeneuve se teď však snaží zlákat i Rebeccu Ferguson. Ta by si měla zahrát jeho matku Lady Jessicu, která spolu s ním uteče do pouště, kde se spojí s domorodými obyvateli fremeny, kteří Paula považují za proroka. Ferguson bychom v Duně určitě viděli rádi, ale v Hollywoodu je teď o ni zájem, objeví se v dalších Men in Black nebo v pokračování Osvícení Doctor Sleep, tak snad bude mít na Villeneuva čas. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace