Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chytá režisér posledních Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
daniel craigjames bondknives outriann johnsonstar wars
Co mají společného James Bond, Hvězdné války a Agatha Christie?  

Osmá epizoda Hvězdných válek nebyla přijata úplně s nadšením. Rian Johnson natočil film, který část fanoušků velebí a druhá je z něj mírně řečeno zklamaná. A mám pocit, že ta druhá část je větší. V deváté epizodě se vrací za kameru J.J. Abrams, ale už chvilku víme, že Rian Johnson svět rytířů Jedi jen tak neodpustí. Připravuje totiž vlastní trilogii, která se má podle jeho slov odehrávat v úplně jiné části vesmíru. Takže si asi bude moci dělat, co bude chtít. Chvilku si na ni ovšem počkáme, Johnson se teď totiž upsal úplně jiném projektu. Jeho Knives Out však taky vypadá zajímavě. A nejenom kvůli obsazení, hlavní roli si totiž zahraje Daniel Craig. 

Ten má teď chvilku volno, než se opět rozjede produkce nové bondovky. Je možné, že by na jinou roli nekývl, kdyby nepočítal s tím, že se po odchodu Dannyho Boyla natáčení i premiéra odloží, ale zatím to samozřejmě nikdo oficiálně neřekl. No uvidíme. V každém případě spolupráce Craiga a Johnsona by ovšem taky nemusela být špatná. Knives Out má být detektivka klasického střihu, ve které má hlavní hrdina vyšetřovat vraždu a skoro všechny vedlejší postavy budou podezřelé. Nic konkrétnějšího nechtějí tvůrci prozradit, podle Johnsona má však být jeho novinka hodně podobná případům Hercula Poirota a obecně příběhům od Agathy Christie a má se odehrávat v současnosti. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace