Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér akčňáku Hardcore Henry?


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskidavid letichderek kolstadthardcore henryjohn wick
Hardcore Henry + John Wick. Tuhle kombinaci si necháme líbit 

Když se před třemi lety objevil v kinech Hardcore Henry, musely se přepsat žebříčky nejakčnějších ačňáků všech dob. Totální divočina snímaná z pohledu samotného hrdiny byla brutální, divoká a nekompromisní. A skoro nikdo na ni nepřišel. Byla to škoda, protože takhle originální a zajímavý projekt si to rozhodně nezasloužil, ale kariéru režiséra Ilyi Naishullera to naštěstí nezabilo. Teď přichází s novým projektem Nobody. A aby těch zajímavých jmen nebylo málo, scénář mu k tomu napíše Derek Kolstad a produkovat budou Chad Stahelski a David Leitch. Ano, tým zodpovědný za Johna Wicka se zase urve ze řetězu. 

Zápletka na první pohled vypadá trochu béčkově, ale od téhle čtveřice tvůrců asi nějaký ten pokus o trošku jiný přístup čekat můžeme. Hlavním hrdinou bude úplně obyčejný chlapík, který zachrání ženu, kterou obtěžovala parta ne zrovna příjemných chlapů. Každý dobrý skutek ale musí být po zásluze potrestán a ukáže se, že jeden z lumpů, který skončili v nemocnici, je bratr mocného obchodníka s drogami. A ten se teď chce pomstít. Hlavní roli si zahraje Bob Odenkirk který září v seriálu Better Call Saul. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace