Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak se bude jmenovat šestá Smrtonosná past?


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hardjohn mcclanelen wisemanmcclanesmrtonosná past
Jeden z nejslavnějších filmových hrdinů je připravený vrátit se do kina.  

Bruce Willis se během pouhých pár let změnil z velké filmové hvězdy a profesionálního sympaťáka v člověka, od kterého dávají skoro všichni v Hollywoodu ruce pryč. A on od nich. Snad na žádném jiném herci není nezájem o to, co dělá před kamerou vidět tak moc jako na něm. Ale třeba se to zlepší. Vloni natočil Willis solidní Přání smrti, příští rok ho uvidíme konečně zase ve velkém a snad i zajímavém projektu Glass, volném pokračování Vyvoleného a Rozpolceného, a dopředu se konečně hýbe i další Smrtonosná past. 

O té se mluví už dlouho, původně měla do kin dorazit pod názvem Die Hard: Year One, ale vypadá to, že nakonec se šestka bude jmenovat McClane. Což zní podstatně méně idiotsky. I když pořád je tu otázka, jestli zrovna tahle postava potřebuje origin, film má sice nové jméno, pořád by se však měl částečně odehrávat v sedmdesátých letech. Producent Lorenzi diBonaventura ovšem vyvrátil drby, že většina filmu bude v minulosti a s novým představitelem, podle něj budou mít Willis a jeho šedesátiletý McClane stejně prostoru jako mladá verze, protože točit Smrtonosnou past bez Willise by byla hovadina. V každém případě scénář je hotový už od července, režisér čtyřky Len Wiseman připravený vrátit se za kameru a pokud nedojde k něčemu nečekanému, mohlo by se začít točit už za pár měsíců. Snad to Willise bude před kamerou bavit jako tenkrát. A diváky taky. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace