Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #469 o Wickovi a Venomovi


ikona
Mr. Hlad
armageddonbatmancaptain marveljohn wickrobin williamsvenomvíkendový výplach
Je větší drsňák Batman nebo John Wick? Co dělá Steven Tyler z Aerosmith? A fungují ještě videopůjovny?  

Další pořádný výplach

Kombo týdne
Venom zamíří do kin za pár týdnů a zatím moc nevíme, jestli se těšit, nebo bát. Pár fandů už ale má. Takových, kteří si na víkend sednou k počítači a sestříhají venomovský trailer s polozapomenutou komedií Robina Williams Flubber. A výsledek je docela zajímavý.

Klasik týdne
To, že zemřel autor divadelních her a držitel Pullitzerovy ceny Neil Simon jste asi zaznamenali. Ačkoliv jeho doménou bylo divadlo, zapsal se i do filmových dějin, když napsal scénáře ke klasikám jako Podivný pár, Bosé nohy v parku nebo Vražda na večeři. V The New York Times se tedy rozhodli krátce zavzpomínat na jeho život a kariéru. 

Zhulenci
Filmy o zhulencích jsou vlastně skoro vlastním subžánrem. Dva nebo víc hrdinů mají zkrátka spoustu trávy, vypálí si palici a pak dělají bordel a je to více či méně vtipné. Co ale na jejich veselá dobrodružství říká někdo, kdo marihuaně a jejím účinkům doopravdy rozumí?

Instagram týde
Na instagram najdete i jiné věci než Rimsyho fotky z varů, hromadu selfíček nebo fotek žrádla a psů. Pulpster sem třeba dává předělané filmové plakáty, které jsou překreslené tak, aby vypadaly mnohem brakověji. A je to docela stylovka.

Song týdne
Představte si následující situaci, ke které stoprocentně nikdy nedojde. Jste Steven Tyler, zpěvák Aerosmith. Vyrazíte do města, protože vám doma došly papírové utěrky, a na ulici narazíte na kluka s kytarou, kterou zpívá Don´t Wanna Miss a Thing z Armageddonu. Co uděláte? Pokud jste kretén, tak ho zkusíte zažalovat nebo tak něco. Steven Tyler naštěstí kretén není

Souboj týdne
O Batmanovi často fandové říkají, že tím, že je na všechno připravený, je prakticky neporazitelný. Aby taky ne, když dovede bez nadlidských schopností srovnat i Supermana, přesto si nejsem úplně jistý, jestli bych v tomhle souboji vsadil zrovna na něj. John Wick by přeci jenom mohl být trošku větší sousto než skautík z Kryptonu.

Půjčovna týdne
Kdy jste byli naposledy ve videopůjčovně? Už to asi bude sakra dlouho. Vím, že v Praze jich ještě několik funguje, ale provozují je spíš fandové než obchodníci a počítám, že tam chodí jen štamgasti a spíš pokecat, než dělat kšeft. V The Verge se rozhodli navštívit poslední půjčovnu Blockbuster v USA a zjistit, jak to tam chodí v roce 2018. 

Seriál týdne
Comicsovku Captain Marvel uvidíme v kinech začátkem příštího roku, chybělo ale málo, aby dostala vlastní seriál. Ben Bates zkoušel Marvelu nabídnout animák, dokonce najal herce, aby nadabovali jeho představu, ale studio nemělo zájem. Tak se na to, jak to celé mohlo vypadat (budete potřebovat zapojit i představivost) podívejte sami

Soundtrack týdne
Druhá řada netflixovky Luke Cage je výrazně lepší než ta první, ale nejsem si jistý, jestli to platí i o hudbě. Ta totiž byla skvělá už v první sérii. Soundtrak je u Luka Cage zatraceně důležitý a tady zjistíte, jak se vlastně vyráběl

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, jestli byste novou bondovku raději viděli od Dannyho Boyla, který se na ni vykašlal, nebo od někoho jiného. A vypadá to, že jeho odchod vám nevadí. Uvidíme, s kým přijdou tvůrci teď.

Dnes se podíváme na Chrise Hemswortha, který nejspíš bude muset řešit, co bude, až skončí jako Thor. Chceme vědět, v jaké nethorovské roli se vám Hemsworth líbil nejvíc. Název filmu napište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace