Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Hemsworth a záchranná mise


ikona
Mr. Hlad
anthony russoavegnerschris hemsworthdhakajoe russomarvelthor
Jak to půjde Chrisu Hemsworthovi bez božských schopností, ale pod dohledem člověka, který vymýšlel akční scény pro Avengers?  

Chris Hemsworth je v roli Thora hodně fajn, ale nikdo moc netuší, jak dlouho ho v ní ještě budeme vídat. Příští rok ho sice čekají čtvrtí Avengers, ale teoreticky by to pro něj mohl být konec. Thor má za sebou celou trilogii a u Marvelu by možná chtěli dát víc prostoru novějším hrdinům. Hemsworth už sice párkrát zkusil něco jiného, ovšem zatím to bohužel vypadá, že bez velkého kladiva nikoho moc nezajímá. Hacker nebo V srdci moře byly propadáky, další Sněhurka a lovec už taky nejspíš nedorazí a i když jdou Hemsworthovi komedie, je ho pro ně trošku škoda. A teď se navíc objevily problémy se čtvrtým Star Trekem, kde chce studio šetřit na hercích. 

Naštěstí to vypadá, že o Hemswortha se postarají staří známí. Pro studio AGBO, které patří Anthonymu a Joeovi Russoovi, režisérům Infinity War, chystá akční thriller Dhaka. Zahraje si tu chlapíka, který dostane za úkol najít a zachránit uneseného indického kluka. A vzhledem k tomu, že psychicky i fyzicky na tom není úplně nejlépe, bude to sakra těžký úkol. Za kameru se poprvé v životě posadí Sam Hargrave, zkušený kaskadér, který zaskakuje za Chrise Evanse a šéfoval druhému štábu u trojky Avengers nebo Atomic Blonde. Točit se bude v Indii a v Thajsku a výsledek uvidíme na Netflixu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace