Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dwayne Johnson bude vládnout Havaji


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonHobbs & Shawjumanjijungle cruisekingrandall wallacerobert zemeckisthe rock
Dwayne Johnson sehnal režiséra pro svůj vysněný projekt. A tentokrát to bude trošku ambicióznější.  

Dwayne Johnson je workoholik, ale zároveň to vypadá, že co se kariéry týče, tak hraje na jistotu. Málokdy zkouší vyloženě nové věci a točí obvykle velké akční filmy, v nichž však občas stihne i naznačit, že je nebere zase až tak vážně. A zatím mu to u diváků vychází. Příští rok od něj uvidíme spin-off Rychle a zběsile Hobbs & Shaw, kde se sejde znovu s Jasonem Stathamem, a plánuje i dobrodružnou Jungle Cruise nebo další Jumanji. I on má ale ambice. Možná, že jste v minulosti zaznamenali, že se pokouší dostat do kin film s všeříkajícím názvem King. A teď to vypadá, že se mu to povede. 

King by měl být životopis muže jménem Kamehameha, jenž se stal havajskou legendou. Právě jemu se totiž povedlo naplnit údajné proroctví a spojil válčící kmeny na havajských ostrovech a založil v roce 1810 Havajské království. A právě včas, protože k ostrovům přijíždělo čím dál tím více Evropanů. Scénář napsal Randall Wallace, který má na kontě i Statečné srdce a Johnsonovi se teď povedlo ulovit i režiséra, kterým nebude nikdo menší než Robert Zemeckis. Kdo by deset let zpátky čekal, že tvůrce Forresta Gumpa, Kontaktu nebo Návratů do budoucnosti bude točit historický velkofilm s bývalou wrestlingovou hvězdou? V každém případě tahle trojice je dost zajímavá na to, abychom byli na výsledek zvědaví. Jen musíme doufat, že to Johnson zvládne uhrát. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace