Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Druhá světová válka a variace na Hitchcocka


ikona
Mr. Hlad
amy adamsgary oldmanjoe wrightna obzorunicolas cageroland emmerichsebastian stan
Jak zvládne režisér Dne nezávislosti druhou světovou válku? Koho chce zabít Iva Janžurová? A jako koninu chystá Nicolas Cage? 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V černé komedii Teroristka se Iva Janžurová rozhodne s pomocí zbraně vyřešit věci, kterých už má plné zuby. Ale zjistí, že to nebude tak snadné, jak si myslela. Remake thrilleru Jacob‘s Ladder se bude točit okolo válečného veterána a jeho děsivých vzpomínek a nočních můr. 

Roland Emmerich vás v Midway vezme do jedné z nejzásadnějších bitev druhé světové války, kde si to rozdali americké a japonské námořnictvo. Nicolas Cage bude v Between Worlds zjišťovat, proč se duše jeho mrtvé manželky octla v těle jiné ženy. 

V hororu Ghosts of War bude skupina amerických vojáků bránit zámek, ze kterého utekli nacisti. A zjistí, že tu nechali něco, co nepochází z našeho světa. V dramatu Monday se Sebastian Stan v Řecku zamiluje do ženy, která nemá úplně srovnaný vlastní život. 

V thrilleru The Woman in the Window budou Amy Adams a Gary Oldman zjišťovat, jestli se náhodou v sousedním domě nestal zločin. V thrilleru Lyrebird se Guy Pearce pokusí prodat nacistům padělané obrazy za miliony dolarů. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace