Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars naverbovaly hvězdy Pána prstenů a Doctora Who


ikona
KarelR
doctor whodominic monaghanmatt smithpan prstenustar wars
Kdo všechny bude Rey a Finnovi pomáhat (nebo naopak škodit) při dalším výletu do předaleké galaxie? 

Devátá epizoda Star Wars se začala točit 1. srpna a zatím je kolem ní typické abramsovské ticho. O zápletce nevíme zhola nic a stejně dobře jsou utajení herci, kteří jsou odhalováni jeden po druhém. Nejspíš jste zaslechli, že se ve filmu objeví Keri Russell, Naomi Ackie a Richard E. Grant. Nejnověji pak do Epizody IX přibyli Dominic Monaghan a Matt Smith, kteří si zahrají... správně, netušíme!

Monaghana určitě znáte jako Smíška z Pána prstenů a také jako Charlieho z LOSTu, což bylo pro jeho obsazení zřejmě klíčové. Právě odtud se zná s Abramsem a spíš počítejte s tím, bude mít cameo, namluví robota nebo tak něco. O dost jiná situace je nicméně u Smithe, který se proslavil jako jedenáctý Doctor Who. Jeho role je údajně velká, takže by nikoho nepřekvapilo, kdyby šlo o důležitého Rebela, nebo naopak důstojníka Prvního řádu.

Ať už si oba pánové zahrají kohokoliv (nebo cokoliv), nečekejte, že budou jejich role odhaleny v brzké době. Nové Star Wars mají premiéru až 19. prosince 2019 a nikdo nepochybuje o tom, že hodlá Abrams dávkovat informace stejně tajuplně a zdrženlivě jako u Epizody VII.

---

Vytáhni v hospodě: Grant v rozhovoru potvrdil, že nehraje admirála Thrawna. Na svoji roli se nicméně obrovsky těší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace