Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alec Baldwin si zahraje Batmanova tátu


ikona
KarelR
alec baldwinjoaquin phoenixjokertodd phillips
Už 10. září se vydá před kamery zbrusu nová inkarnace Jokera. Kdo všechno u toho bude? 

Zatímco čekáme na pořádné informace o Batmanově sólovce (Matt Reeves prý chce do nespecifikované velké role Oscara Isaaca), Todd Phillips se chystá k natáčení Jokera. Drsné retro za 55 milionů nám ukáže Gotham 80. let, v němž budou Joaquinu Phoenixovi dělat společnost Robert De Niro, Frances Conroy nebo Zazie Beetz z Deadpoola 2. No a jelikož moderátor talk show, Jokerova matka a svobodná matka Sophie Dumond na všechno nestačí, bude ve filmu i Thomas Wayne.

V kuloárech se proslýchá, že tuhle roli odmítnul Viggo Mortensen. Phillips nicméně nezahálel a sehnal do ní Aleca Baldwina, který znovu pojede na trumpovské notě. Důvod? Wayne má být cheesy obchodník, jenž se inspiruje právě osmdesátkovým Donaldem Trumpem. V teorii ho tak nemohl hrát nikdo povolanější, na druhou stranu... se možná až příliš tlačí na pilu?

Uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Nižší rozpočet (a snad i eRkový rating!) by měl Phillipsovi zaručit víc tvůrčí svobody, a Phoenixova účast naznačuje odvážnější comicsovku, která se nebude s ničím párat. Pořád tu ale mluvíme o Warnerech, kteří mají v posledních letech spíš smůlu než štěstí, takže musíme doufat, že jim filmy ze série DC Dark (nebo DC Black... nebo tak něco) budou šlapat lépe než propojený vesmír s Ligou spravedlnosti.

---

Vytáhni v hospodě: Aquaman podle prvních testovacích projekcí připomíná marvelovky z Fáze 1. A údajně je fajn, i když žádná velká sláva.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace