Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystají režiséři Infinity War?


ikona
Mr. Hlad
anthony russoavengerscaptain americacherryinfinity warjoe russomarvel
Joe Russo a Anthony Russo si možná dají comicsovou pauzu u trošku ambicióznějšího dramatu.  

U Marvelu jsou asi hodně rádi, že se rozhodli nechat Captain America: Návrat prvního Avengera režírovat bratry Russoovi. Tehdy to byla trošku sázka do loterie, s podobně velkým filmem a dokonce ani s podobným žánrem neměli žádné zkušenosti, ale ukázalo se, že to jsou víc než zruční řemeslníci. Což potom potvrdili i v Občanské válce a letos ve třetích Avengers. Příští rok od nich uvidíme čtyřku a dá se předpokládat, že Marvel by rád jejich služby využíval i dál. Ti dva jsou jistota určité kvality a o něco takového nechce přijít žádné studio. Russoovci mají ale trošku jiné plány. 

V rámci svého studia AGBO totiž koupili práva na knihu podle skutečné události nazvanou Cherry a měli by ji i režírovat. Napsal ji Nico Walker, válečný veterán a doktor, který se vrátil z Iráku se solidním posttraumatickým syndromem. Jenže to nikdo nezaznamenal a on zůstal bez diagnózy. Normální život mu dělal sakra velké problémy a bojoval s nimi s pomocí drog. Rychle se z něj stal závislák a aby získal peníze na nové drogy, začal vykrádat banky. V roce 2011 ho chytili a z vězení by měl vyjít za dva roky. Je dost možné, že Russoové si po čtyřech velkých comicsovkách budou chtít odpočinout u něčeho, kde nejde o osud světa, ale ještě se ani nezačal psát scénář, takže problém, jestli se vrhnou na další comicsovku nebo na tohle zlodějské drama, se bude nejspíš řešit nejdřív za pár měsíců. 

---

Vytáhni v hospodě: Anthony Russo je o rok a čtyři měsíce starší než Joe. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace