Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Zlaté oko


ikona
Mr. Hlad
goldeneyejames bondmartin campbellmz speciálpierce brosnanzlaté oko
Pierce Brosnan poprvé jako James Bond. A pořád ve formě.  

Bond. James Bond. Právě teď se řeší, kdo toho posledního natočí a jestli se Daniel Craig zvládne se slavným agentem rozloučit ve velkém stylu, nebo zatím nepojmenovaný film odehraje s kyselým ksichtem, kterým se všem okolo pokouší naznačit, že už ho práce pro Její veličenstvo fakt nebaví. James Bond ale přežil už i horší věci a hned několikrát se dokázal oklepat z průšvihů, vstát z popela a uspět na všech frontách. Třeba když Martin Campbell s Piercem Brosnanem natočili Zlaté oko. Devadeástková bondovka to po filmech s Timothym Daltonem neměla vůbec jednoduché a ozývalo se dost názorů, že James Bond by se vlastně vůbec vracet neměl. Díky bohu, že je nikdo neposlouchal. 

Zlaté oko vrátilo bondovkám eleganci, přineslo nový svět, nové příběhy a nový přístup. Pryč byl Sovětský svaz i šílení vědci, kteří žijí v sopce nebo plánovali zničit lidstvo a založit novou civilizaci ve vesmíru. Zlaté oko ukázalo, že James Bond se umí přizpůsobit měnící se společenské situaci a přitom ještě jezdit tankem po Petrohradu a mít u toho skvěle upravený oblek. Tahle bondovka nás před lety nadchla a popravdě na rozdíl od mnohých jiných funguje výtečně i třiadvacet let po premiéře. Takže jsme si o ní necelou třičtvrtěhodinu povídali. Bohužel nějakých čtyřiadvacet hodin před tím, než jsme zjistili, že Danny Boyle tu novou točit nebude, takže to natěšení na další film si raději odmyslete. Bylo ale upřímné. Jo a klasicky si můžete stáhnout i audioverzi

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace