Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Doctor Strange se blíží


ikona
Mr. Hlad
avengersbenedict cumberbatchblack widowdoctor strangeguardians of the galaxymarvel
Benedict Cumberbatch se nejspíš vrátí před kamery dřív, než čekal.  

Po třetích Avengers je Marvel v dost nezvyklé situaci. Vzhledem k tomu, že půlka hrdinů díky Thanosovu lusknutí zmizela, bylo by trošku podivné ohlašovat další příběhy hrdinů, kteří jsou momentálně ze hry. Ale ono moc nejde dělat mrtvého brouka. Jasně, Captain Marvel se bude odehrávat v devadesátých letech, Spider-Mana kutí vlastně Sony, takže ti tuhle hru prostě odmítli hrát a se Strážci Galaxie to bude po odchodu Jamese Gunna bůhvíjak. V každém případě na dalších marvelovkách se poctivě pracuje. Jen se o tom moc nemluví. Teď přišel na řadu Doctor Strange 2 a dějí se kolem něj docela zajímavé věci. 

Ačkoliv ještě nedávno Benedict Cumberbatch tvrdil, že si není vůbec jistý, jestli sequel bude, logicky šlo o reakci na zvrat ve třetích Avengers. Všichni jsme věděli, že kecá. A že bude. Teď to vypadá, že i docela brzy. Britský bulvár totiž přišel s informací, že Cumberbatch teď vyjednává se studiem o nové smlouvě a měl by si přijít na 9,6 milionu dolarů. Za jedničku, Avengers a cameo ve třetím Thorovi dostal sotva pět a půl míče, takže si polepší. Důležité ale je, že by se měl údajně druhý Strange začít točit už na jaře 2019. Původně se tou dobu měli natáčet třetí Strážci Galaxie, ti ovšem pořád nemají režiséra, takže se to asi zpozdí. Cumberbatch určitě rád zaskočí...

---

Vytáni v hospodě: Marvel by rád začal natáčet další film i příští rok v červnu. Mohlo by jít o slibovanou sólovku Black Widow. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace