Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá tvůrce Života pod vodou a Grandhotelu Budapešť?


ikona
Mr. Hlad
grandhotel budapešťisle of dogswes anderson
Jeden z nejoriginálnějších filmařů současnosti míří k žánru, kterému se doposud vyhýbal.  

Filmy režiséra Wese Andersona lze poznat na první pohled. Jsou hodně osobité a ne každému režisérův způsob vyprávění, svérázný vizuál a ještě svéráznější humor sedí. Naposledy jsme v kinech viděli jeho stop-motion animák Psí ostrov, který byl sice fajn, ale na věci jako Život pod vodou, Až vyjde Měsíc nebo Grandhotel Budapešť trošku ztrácel. V každém případě Anderson si svou originalitu udržel i v tomhle psím dobrodružství z Japonska. Teď ale chystá něco, co pro něj bude novinka. 

Jeho nová věc ještě ani nemá název, ale vypadá to, že by se měla začít točit někdy na konci letošního roku ve městě na jihozápadě Francie Angoulême a podle všeho půjde o muzikál. A s největší pravděpodobností o dost jiný, než je třeba Moulin Rouge!, Chicago nebo Zpívání v dešti. O obsazení se zatím nic neví, ale překvapilo by nás, kdyby Anderson nesáhl po někom ze svých stálých spolupracovníků, jako jsou Owen Wilson, Bill Murray nebo Jason Schwartzman. O zápletce zatím také nepadlo ani slovo, ale podle všeho se podíváme do Francie těsně po druhé světové válce. 

---

Vytáhni v hospodě: Anderson má k Francii hodně kladný vztah. Sám žije v Paříži. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace