Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ovládnou roboti Hollywood?


ikona
Mr. Hlad
american history xedward nortontom berengertony kaye
Tvůrce Kultu hákového kříže se chystá na komedii s dost neobvyklým obsazením.  

Je smutné sledovat, jak se za posledních dvacet let vyvíjela kariéra režiséra Tonyho Kaye. Ten se nejspíš navždycky zapsal do dějin jedním z nejlepších dramat vůbec Kult hákového kříže, ale od té doby o něm moc slyšet nebylo. Respektive bylo, i když hlavně kvůli tomu, že všude chodil a držkoval, že mu na place do režie kecal Edward Norton a chtěl se soudit o dvě stě milionů. Jeho detektivku s Karlem Urbanem a Laurencem Fishburnem Black Water Transit vidělo jen pár lidí a kvůli soudním tahanicím se to asi jen tak nezmění a učitelské drama Oddělen i přes pochvaly kritiků u publika úspěch neslavilo.

 

Kaye ale chystá novou věc a jeho novinka 2nd Born by mohla být přinejmenším zajímavá. Půjde o sequel komedie 1st Born, která stále ještě čeká na svou premiéru a Tom Berenger a Jay Abdo si v ní zahrají dvojici dědečků, kteří musí překonat vzájemnou nevraživost, aby zachránili svoje vnouče. Nezní to extra zajímavě a důvod těšit se na pokračování se zatím hledá jen těžko, Kaye teď ovšem prohlásil, že by ve filmu rád viděl jednu nečekanou hvězdu. Rád by do hlavní role obsadil robota. Prostě něco s umělou inteligencí, co by bylo schopné reagovat na přání režiséra, řídit se scénářem a co by herecká asociace uznala za herce hodného titulků. Těžko říct, jestli se mu to povede, rozhodně by však mohlo jít o zajímavý experiment. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace