Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #467 o Avengers a Ant-Manovi


ikona
Mr. Hlad
ant-manavengersincrediblespixarstar trektitanicvíkendový výplachwes anderson
Kdo by měl krýt záda Ant-Manovi? V čem kecaly trailery na Avengers? A jak vznikali Úžasňákovi?  

Fenomenální výplach

Parťáci týdne
Upřímně musím říct, že postava Evangeline Lilly v Ant-Manovi a v jeho pokračování mi připadá zábavná asi jako čekání v koloně na zelenou. A vzhledem k tomu, že Paul Rudd mi přijde zábavný jen o něco víc, mám pocit, že tahle marvelovská dvojka by potřebovala trošku vzpruhu. Třeba nového parťáka!

Animák týdne
Jako každý rok nám i letos Pixar předvedl, jak se dělají animáky. Dvojka Úžasňákových je po technické stránce naprosto úžasná, ale asi nebylo vůbec jednoduché dostat se až na tuhle úroveň. Minimálně tohle video naznačuje, že se studio celkem nadřelo. 

 

Debut týdne
Existují režiséři, jejichž filmy lze poznat po pár záběrech a Wes Anderson mezi ně stoprocentně patří. Ale zatím se nám to naštěstí neokoukalo a Život pod vodou, Grandhotel Budapešť nebo Až vyjde Měsíc jsou pecky. Anderson si ale svůj typický styl budoval už už svého vůbec prvního filmu Bottle Rocket, i když ne tak viditelně

 

Hvězda týdne
Znáte Javiera Boteta? Jméno možná, ale jeho obličej byste asi nepoznali, přesto má jeho číslo v mobilu snad každý režisér, který točí horory. Botet je totiž eso přes monstra. Zahrál si v To, Cruisově Mumii, v REC, Insidious i v Zajetí démonů nebo v posledním Vetřelci. Ale ve skutečnosti je to celkem sympaťák

 

Zvuk týdne
Někdy stačí trošku si pohrát se zvukem a z filmové legendy je najednou prvotřídní prasárna. Jako třeba v případě, že si někdo udělá čas a rozhodne se jinak ozvučit Návrat do budnoucnosti. A tím „jinak ozvučit“ myslím, že ze sebe dělá hňupa před mikrofonem

 

Rozdíly týdne
Avengers: Infinity War je dost možná jeden z největších filmů všech dob, nejspíš si vzpomínáte, že trailery nám občas slíbily něco trošku jiného, než vidíme ve filmech. Těch rozdílů a úprav nakonec nebylo málo a teď si v tom konečně můžete udělat pořádek a podívat se na všechny najednou.

Oznámení týdne
Asi jste už slyšeli o tom, že Patick Stewart se vrátí do světa Star Treku jako Jean-Luc Picard. Fandové mají radost, my má radost a podle všeho má radost i Patrick Stewart. Takhle to vypadalo, když svůj návrat oznamoval v Las Vegas. 

 

Soundtrack týdne
James Corden si do svého pořadu pozvali Arianu Grande a společně udělali soundtrack k Titanicu. Nebo tak něco. Prostě je tam loď, zpívá se tam a je to docela zábavné. A celkem to těm dvěma jde

 

Hra týdne
Nový herní Spider-Man vyjde na PS4 už za pár týdnů a vypadá to, že by mohl být docela fajn. Co všechno v něm budete moci dělat a jak moc se budete moci vyblbnout v otevřeném světě vám teď řekne v novém traileru J. Jonah Jameson. 

 

Duel týdne
V minulém duelu jsme hledali nejlepší zvířecí horor a dopadlo to tak, jak se dalo čekat. Spielbergovy Čelisti jsou stále nepřekonané. 

 

Dnes bychom se podíváme na Paula Walkera. Jeho rodina by ho ráda nějak dostala zpátky do série Rychle a zběsile (logicky s pomocí CGI), my ale chceme vědět, ve kterém filmu krom Rychle a zběsile se vám Paul Walker líbil nejvíc. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace