Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bratři Paula Walkera chtějí jeho návrat do Rychle a zběsile


ikona
KarelR
hobbs and shawpaul walkerrockrychle a zbesile 10rychle a zbesile 9vin diesel
Co byste řekli na comeback zesnulého Paula Walkera v Rychle a zběsile 9 nebo 10? 

Před pár lety se objevily zprávy, že se Vin Diesel zajímá o návrat Paula Walkera do Rychle a zběsile. Digitální cameo tehdy řešil s jeho rodinou, o Rychle a zběsile 8 však jít nemělo, takže celá "kauza" záhy utichla. Až do teď. Walkerovi bratři Caleb a Cody, kteří zaskakovali v Rychle a zběsile 7, se totiž nechali slyšet, že Paulův návrat rozhodně schvalují. A jeden z nich šel ještě o krok dál.

Caleb by se spokojil s tím, kdyby Paul v Rychle a zběsile 9 nebo 10 "všechno zachránil" (americké save the day) a zase zmizel. S tím Cody víceméně souhlasí, zároveň však dodal, že podle něj Rychle a zběsile bez Paula "výrazně sešlo z cesty". Co přesně to znamená, když byla osmička víceméně to samé jako sedmička a neselhala ani finančně? Kdo ví. Vina Diesela ale tenhle uštěpačný komentář zřejmě nepotěší.

Jaké má vlastně série aktuální plány? O spin-offu Hobbs a Shaw, v němž se Rock a Statham utkají s Idrisem Elbou (!), určitě dobře víte. Klasická devítka pak dorazí v dubnu 2020 a finální desítka v dubnu 2021, přičemž oba díly natočí Justin Lin (Rychle a zběsile 3-6) a vrátí se do nich Jordana Brewster.

Znamená comeback Mii automatické cameo pro Briana? To zatím vědí jen filmaři. Pomalu ale začínám mít pocit, že se ho dočkáme. A že to bude o něco kontroverznější než návrat princezny Leii v devátých Star Wars...

---

Vytáhni v hospodě: Hobbs a Shaw budou mít v srpnu 2019 po ruce i božskou Vanessu Kirby z Mission: Impossible 6. Tomu se říká obsazení!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace