Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Quentin Tarantino našel svého Bruce Lee


ikona
Mr. Hlad
al pacinobrad pittleonardo dicapriomargot robbiemike mohonce upon a time in hollywoodquentin tarantino
Kdo si zahraje legendární filmovou hvězdu?  

V Hollywoodu mají možná trochu problém, protože to vypadá, že Quentin Tarantino si do své novinky Once Upon a Time in Hollywood stáhl půlku zajímavých herců, kteří tu pracují. V příběhu uvadající hvězdy a jejího kaskadéra, kteří se chtějí vrátit před kamery v době, kdy je brutálně zavražděna Sharon Tate, si zahrají Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, Burt Reynolds, James Marsden, Emile Hirsh, Tim Roth, Timothy Olyphant a spousta dalších slavných jmen. Nedávno ovšem Tarantino řekl, že by ve filmu rád měl i scénu natáčení filmu s Brucem Lee, ale nikdo moc nevěděl, kdo by ho měl hrát. Režisér má ale jasno.

 

Legendu bojových umění a akčních filmů ztvární Mike Moh a pokud ho neznáte, nemusíte se stydět. Žádné slavné jméno to není a konec konců o to šlo až v tom posledním případě. Mike Moh je kaskadér a seriálový herec, který byl výrazněji vidět v dramatu Empire nebo comicsovce Inhumans, jeho nejzajímavější prací je ale seriálová adaptace herní mlátičky Street Fighter: Assassin´s Fist, kde se objevil jako Ryu. Tarantino mu tedy dává životní šanci a zrovna u něj se dá dost pochybovat, že by podcenil casting. Otázka samozřejmě je, kolik prostoru Bruce Lee v jeho filmu dostane, ale jestli se Moh předvede v dobrém světle, mohlo by mu to pořádně nakopnout kariéru. Konec konců nedávno se začalo mluvit o nové verzi Drak přichází a Rob Cohen už léta vyhrožuje biografií Bruce Lee a Moh by nejspíš dostal minimálně pozvánky na casting. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace