Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Simpsonovi a Griffinovi míří do kin?


ikona
KarelR
bobovy burgerygriffinovisimpsonovisimpsonovi ve filmu
Fanoušci seriálových klasik možná začnou okupovat pokladny kin. 

Foxové se od začátku 21. století snaží vyrábět lukrativní animované série. Doteď se jim však chytila jen Doba ledová, která to dotáhla na pět dílů, což výkonné šéfce Stacey Snider rozhodně nestačí. Jasně, studio do půlky příštího roku převezme (a nejspíš rozmontuje) Disney. Na to se ale zatím moc nehledí a začíná se makat na tom, aby foxovská animace šlapala i na velkém plátně.

Recept? Jak prozradil titulek, Foxové hodlají po 11 letech rozjet druhé celovečerní Simpsonovi. Spolu s nimi se do kin chystají i Griffinovi, kteří mají být napůl animovaní a napůl hraní, a k tomu všemu na plátno přeběhnou i Bobovy burgery. Že jste o tomhle seriálu nikdy neslyšeli? No... nejste sami. Rodina Belcherových má ale za sebou osm kreslených sérií (a devátá je na cestě), takže to očividně bude jen lokální problém.

Druhý simpsonovský film se mimochodem řeší už od minulého roku, stále se ale zdůrazňuje, že nic není jisté, jelikož si na něj tvůrci seriálu potřebují (nějak) najít čas. Posun do vývojové fáze tedy neznamená, že se v nejbližších měsících začne točit. Naopak by se nikdo nedivil, kdyby z projektu sešlo, a nakonec se realizoval až ve chvíli, kdy se přestane vyrábět 22 epizod ročně pro televizní diváky.

---

Vytáhni v hospodě: Simpsonovi se málem podívali do kin už v roce 1992. Zápletka filmu se ale nakonec využila v prvním díle čtvrté série jménem Vzhůru na prázdniny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace