Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude nový RoboCop?


ikona
Mr. Hlad
neill blomkamppeter wellerremakerestartrobocop
Robotický policajt hledá svou tvář. A možná, že už ji našel.  

Asi jste zaznamenali, že Neill Blomkamp chystá nového RoboCopa. Tenhle jihoafričan se uvedl skvělým sci-fi District 9, bohužel jeho další kousky Elysium a Chappie trpěly nejen divokým střihem, ale i snahou o nějaký ten politický a sociální přesah. A moc se divákům nelíbily. RoboCop by ovšem Blomkampovi sednout mohl. Dá se čekat, že bude mít za zády pár producentů, kteří ho můžou krotit a zároveň by se tu mohl vyblbnout s další vizí bezútěšné budoucnosti. RoboCop Returns by navíc neměl být vyloženě remake, ale půjde zároveň o reboot i o pokračování jedničky Paula Verhoevena. Takže vlastně není žádné překvapení, koho by rád Blomkamp viděl v hlavní roli. 

 

Když se ho na twitteru zeptali, kdo by měl hrát RoboCopa, odpověděl, že Peter Weller, jenž ho ztvárnil už v původním filmu. Zní to jako fandovský sen, Weller není hvězda, která by přitáhla do kin davy lidí a navíc mu je jednasedmdesát, na druhou stranu, proč by to nešlo? Vrátíme se do Detroitu, kde vládne anarchie, a tak musí být RoboCop opět vyslán do ulic, aby sjednal pořádek. Takže se nejspíš podíváme zase o kus dál do budoucnosti a ačkoliv je hlavním hrdinou víceméně stroj, jeho lidské části pravděpodobně stárnou. Asi by to šlo, ne? Navíc představitel RoboCopa stejně stráví většinu filmu v kovové přilbě a bude z něj vidět jen spodní čelist, takže oslovovat kvůli tomu Dwayna Johnsona asi nemá moc smysl. Pokud by se sehnalo silné obsazení do dalších rolí, klidně by to přes producenty mohlo projít. Wellera jsme naposledy ve velkém filmu viděli ve druhém Star Treku, kde byl hodně fajn, tak uvidíme, co na tenhle nápad řekne studio. 

---

Vytáhni v hospodě: Scénář nového RoboCopa bude vycházet z nepoužitého scénáře, podle nějž se měla původně točit dvojka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace