Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek má problémy


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthchris pinesj clarksonstar trekzachary quinto
Jak to bude se čtvrtým Star Trekem? A proč v něm možná nebudou Chris Pine a Chris Hemsworth?  

Když měl před dvěma lety premiéru Star Trek: Do neznáma, nedopadlo to asi podle očekávání. Třetí díl znovuzrozené sci-fi ságy v kinech utržil jen 343 milionů, což není zrovna oslnivé číslo. Na druhou stranu to je dost daleko od toho, aby posádka Enterprise dostala stopku. Když teď vynecháme Star Trek, který by rád natočil Quentin Tarantino (a vznikne hned potom, co Travolta pošle do kin dvojku Bojiště Země), připravuje se i regulérní čtvrtý díl. Ten chystá SJ Clarkson a už narazila na první problémy. A docela nepříjemné. 

Už nějakou dobu víme, že vedle starých známých hrdinů by se měl vrátit i Chris Hemsworth, jenž si zahrál otce kapitána Kirka a hrdinsky zemřel v úvodní scéně prvního filmu. Studio teď jednalo jak s Hemsworthem, tak i s Pinem a dopadlo to dost špatně. Ani jeden z Chrisů, kteří mají solidně rozjetou kariéru Thorem, respektive Wonder Woman, totiž nedostal na stůl smlouvu s finanční částkou, jaká by jim vyhovovala. Paramount chce zkrátka po komerčním neúspěchu trojky šetřit, ovšem vypadá to, že na dost blbém místě. Co to znamená? To snad brzy zjistíme. Přeobsadit Pina je asi nesmysl, ale místo Hemswortha by se nejspíš jiný herec objevit mohl, případně se můžeme dočkat i zápletky, která by s Kirkovým otcem vůbec nepočítal... a nebo se obě strany domluví na nějakém kompromisu a pojede se dál. Nebo si dovedete nový Star Trek představit s někým jiným než s Pinem? 

---

Vytáhni v hospodě: Za druhý Star Trek dostal Pine jeden a půl milionu plus půl milionu, když se film dostal do zisku, trojka mu vynesla šest míčů. Po Wonder Woman a jejím sequelu si asi opravdu může říct o víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace