Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co je nového u Kingsmanů a Venomových kámošů?


ikona
KarelR
kingsmankingsman 3matthew vaughnsonyspider-manvenom
U Foxů a v Sony mají velkolepé comicsové plány. Můžou se vůbec naplnit? 

Bez budování filmového vesmíru se dneska v Hollywoodu neobejdete, takže se o něj snaží prakticky každá větší série. O DCčkovém dohánění Marvelu jsme toho napsali habaděj, je tedy na čase dát prostor konkurenci - přesněji řečeno Kingsmanům a spider-manovskému vesmíru bez Spider-Mana.

Britští špióni zůstávají pevně v rukou Matthewa Vaughna, a i když Zlatý kruh vydělal o 4 milióny méně než Tajná služba, třetí Kingsmany to očividně nezastavilo. Trojka se dopisuje a má jít před kamery v lednu 2019, spolu s ní se ale možná natočí i prequel The Great Game, jenž nám ukáže vznik Kingsmanů kolem první světové války. Vaughn chce do série přihodit arogantního teenagera Conrada, který se hrne na bojiště, a staršího elegána, jehož si možná zahraje Ralph Fiennes. A aby toho nebylo málo, ve hře je také spin-off se Statesmany a osmidílný kingsmanovský seriál.

Které projekty se reálně zhmotní a které uvíznou v developement hell, protože Kingsmani zase tolik netáhnou? Kdo ví. Tahle značka to ale určitě dotáhne dál než Venom, u něhož studio neochotně vykládá na stůl další karty. I když se všichni hrdě bili do prsou, že jdou ve šlépějích Deadpoola a Logana a koukají po eRku, vágní prohlášení nelhala. Reálně se krvavá jízda nikdy nechystala a momentálně se míří k PG-13, jelikož by eRko mohlo být problémem, kdyby se v dalších dílech nááááhodou objevil Spider-Man. Tak určitě!

Veselejší to není ani se zbytkem marvelovek od Sony. Už 8. února 2019 měl jít do kin akčňák Silver & Black s žoldačkou Silver Sable a zlodějkou Black Cat, jehož se režijně ujala Gina Prince-Bythewood. Po roce a čtvrt práce na scénáři a příprav natáčení se však celý film hodil do koše, jelikož si někdo uvědomil, že mají obě slečny potenciál na sólový start. Nejdřív se začne dělat na Black Cat, protože má blíž ke Spider-Manovi (který ale bude stejně u Venoma absentovat). Gina Prince-Bythewood nicméně další trápení absolvovat nehodlá a odchází ke konkurenci točit fantasy comicsovku The Old Guard.

No a co zbytek soňáckých filmů? Kromě žijícího upíra Morbia, jehož si má zahrát Jared Leto, mají dostat vlastní filmy Kraven, Silk, Nightwatch a Jackpot. Správně ale tušíte, že jejich zelenou podmiňuje úspěch Venoma, takže tu zřejmě máme další filmový vesmír, který shoří už po prvním filmu. V Sony mají práva na 900 spider-manovských postav a dost je trápí, že se jim žádnou z nich nedaří monetizovat. A i když se logicky mluví o nižších rozpočtech, něco mi říká, že stejně jako po výbuchu Amazing Spider-Mana 2 dočkáme akorát comicsové čistky.

---

Vytáhni v hospodě: X-Men: Dark Phoenix údajné tříměsíční přetáčky opravdu nečekají. Návrat před kamery má trvat jen dva a půl týdnu, takže byly zvěsti o překopání celého filmu (nebo dokonce o jeho zrušení...) úplně mimo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace