Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Deváté Star Wars a nový Terminátor


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjj abramslinda hamiltonna obzorustar warsstephen kingterminator
Co dělá Terminátor v Mexiku? Jak zvládne J.J. Abrams zakončit trilogii Star Wars? A která kniha od Stephena Kinga míří do kin?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V animáku Red Shoes & the 7 Dwarfs se klasická pohádka dočká decentní předělávky. Princezna se tu totiž promění v trpaslici a pokud se chce vrátit do lidské podoby, musí najít kouzelné boty. V Saturday at the Starlight se podíváte do klubu, kam se chodilo kalit v devadesátých letech. 

Star Wars: Epizoda IX bude J.J. Abrams uzavírat novou trilogii Hvězdných válek a pomůže mu s tím i Lando, Luke a Leia. V In the Tall Grass vám Stephen King ukáže, že uprostřed trávy může čekat víc nebezpečí, než by člověk čekal. 

 

Remake francouzského thrilleru Point Blank se točí kolem mladého doktora, který musí spojit síly s mužem podezřelým z vraždy, aby našel svou unesenou manželku. V Yip Man 4 se Donnie Yen vydá do Ameriky, kde chce jeho žák Bruce Lee založit školu bojových umění. 

Terminator 6 se na scénu vrací jak Arnold, tak i Linda Hamilton a navazovat se bude přímo na druhý díl. Režíruje tvůrce Deadpoola Tim Miller. V komedii Late Night bude moderátorka talk show bojovat za to, aby nezrušili její pořad. Jakýmikoliv prostředky. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace