Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man se konečně potká s Nickem Furym


ikona
KarelR
maria hillnick furysamuel l. jacksonspider-manspider-man: daleko od domovatom holland
Bývalý šéf SHIELDu se do důchodu vážně nechystá. Naopak teď bude mít plné ruce práce! 

Samuel L. Jackson si dal od marvelovek pár let pauzu, jen aby se objevil v potitulkové scéně Infinity War a (už asi můžeme spoilerovat, ne?) povolal do boje Captain Marvel. Následně se stal obětí Thanosova plánu a stejný osud potkal Mariu Hill v podání Cobie Smulders. Tihle dva se ale musejí v Avengers 4 vrátit do hry, protože je Marvel vyšle i do dvojky Spider-Mana.

O téhle možnosti se spekuluje už řadu měsíců, jelikož má být Spideyho evropské dobrodružství do velké míry špiónské. Teď ale byla účast Furyho a jeho pravé ruky víceméně potvrzena, což mimochodem znamená, že se Jackson příští rok objeví ve všech třech marvelovkách.

V Captain Marvel, která se odehrává v 90. letech, ho uvidíme digitálně omlazeného o 25 let. V Avengers 4 ho čeká... bůh ví co. No a ve dvojce Spider-Mana, která má u nás podtitul Daleko od domova, se zúčastní boje s Mysteriem, jehož si (ve velkém blockbusterovém comebacku) zahraje Jake Gyllenhaal.

Je Nick Fury komerčně relevantní náhradou za Iron Mana? Správně si říkáte, že není. Marvel tak možná tají účast některého slavnějšího Avengera (Kapitán Amerika? Black Widow?), brzké oznámení ale samozřejmě nečekejte. Spider-Man 2 totiž půjde do kin jen dva měsíce po Avengers 4, a už takhle je jasné, že bude jeho kampaň pro spoustu lidí trochu matoucí...

---

Vytáhni v hospodě: Kdybyste se chtěli dostat na liberecké natáčení Spider-Mana, stačí mít folkovou kapelu!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace