Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Supergirl se chystá do kin


ikona
Mr. Hlad
birds of preydcoren uzielsupergirlsupermanwarner
Kdo se pokusí dostat do kin film s jednou z nejslavnějších superhrdinek DC?  

K Warnerům a DC by měl někdo přijít a pořádně je profackovat. Mě už moc nebaví psát o dalších a dalších projektech, které chystají, i když celý svět víceméně ví, že mají všichni sevřenou řiť kvůli Aquamanovi a Shazamovi. Právě ti totiž rozhodnou, jestli si půlka zaměstnanců nepůjde hledat novou práci. Až po jejich úspěchu nebo neúspěchu teprve bude možné brát vážně oznámení o dvojce Sebevražedného oddílu, Birds of Prey s Harley Quinn a dalších filmech. Všichni to víme, ale ne. U Warnerů v klidu oznámí, že pracují na filmové Supergirl.

Té se vcelku daří v seriálové podobě, kde ji hraje Melissa Benoist, což ovšem studiu vůbec nevadí. Když může být seriálový i filmový Flash, proč ne Supergirl? Ve skutečnosti se jmenuje Kara Zor-El, je to Supermanova sestřenice a na plátnech už se objevila ve filmu z roku 1984, ačkoliv všichni fandové ze slušnosti dělají, že ne. Práce na novém filmu jsou na úplném začátku. Zatím není ani jasné, kdo by měl film produkovat, točit, nebo v něm dokonce hrát, ale první verzi scénáře má napsat Oren Uziel, který dělal druhé Jump Street nebo nepříliš povedený Cloverfield Paradox. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace