Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Strážci Galaxie bez Draxe?


ikona
Mr. Hlad
dave bautistadraxguardians of the galaxyjames gunnmarvel
Objeví se Dave Bautista ve třetích Strážcích Galaxie, nebo si bude muset Disney hledat náhradu?  

Ať už si o situaci ohledně tweetů Jamese Gunna a reakce Disneyho myslíte cokoliv, faktem je, že u třetích Strážců Galaxie ho neuvidíme. O jeho budoucnost se asi bát nemusíme, za pár měsíců nebo nejhůř let po něm skočí někdo další, protože Gunn má na kontě dva velké hity a řemeslo evidentně ovládá. Jestli si ale u Disneyho mysleli, že budou mít klid, v pohodě najdou nějakého nového režiséra a začátkem roku 2019 začnou točit, tak se trošku pletli. To, že celá herecká sestava Gunna podpořila, bylo hezké gesto, reálně však nemělo dopad na nic podstatného. Dave Bautista ale poslední slovo ještě neřekl. 

Představitel Draxe stojí hodně na Gunnově straně a teď oznámil, že pokud by se trojka točila podle jiného scénáře než podle toho, který napsal Gunn, nemá s ním Disney počítat a on požádá studio, aby ho uvolnilo ze smlouvy, vyškrtlo jeho postavu nebo ho přeobsadilo. Má sice pořád ještě smlouvu na další film, ale Strážci Galaxie bez Jamese Gunna nejsou prý ti Strážci Galaxie, ke kterým se upsal. Uvidíme, jak to dopadne. Scénář je prý už hotový a Disney nejspíš nemá důvod házet ho do koše. Na druhou stranu Bautista, ačkoliv je pro něj Drax nejdůležitější rolí, má kariéru rozjetou slušně. Na podzim ho čeká akční béčko Final Score, objeví se v potenciálním asijském hitu Ip Man: Cheung Tin Chi a příští rok si zahraje v akční komedii Stuber. Takže pokud se bude chtít hecnout, asi může. Ale byla by to škoda. 

---

Vytáhni v hospodě: Jason Momoa tvrdil, že dostal nabídku hrát Draxe, ale odmítl ji, protože nechtěl být u diváků zapsaný jako mlátička. Kevin Feige a James Gunn zase říkají, že Dave Bautista byl jediný herec, kterému kdy tuhle roli nabídli. Tak si to přeberte. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace