Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystají Affleck s Damonem?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckgood will huntingmatt damonmcdonalds
Ben Affleck a Matt Damon možná po letech našli další společný projekt.  

Před jednadvaceti lety měl premiéru Dobrý Will Hunting. Vyklubalo se z něj drama, díky němuž se z Robina Williamse stal oscarový herec a neznámí kamarádi Ben Affleck a Matt Damon si došli pro Oscara za původní scénář. Dnes jsou z obou hollywoodské stálice. Damon patří k předním hereckým hvězdám a Affleck celkem úspěšně překonal pár průšvihů a vyklubal se z něj víc než solidní režisér a navíc i Batman. Jak dlouho bude trvat to druhé, to netušíme, k režii by se ale mohl vrátit docela brzy. A pokud půjde všechno podle plánu, měl by u toho být i Matt Damon. 

Foxové teď koupili práva na příběh, který novinář Jeff Maysh vykecal světu v článku How An Ex-Cop Rigged McDonald’s Monopoly Game And Stole Millions. O co jde? McDonald‘s dělá nejen burgery, ale i soutěž, díky níž si člověk může přijít na slušné prachy. V roce 2000 se však ukázalo, že šéf bezpečnosti a bývalý policajt Jerome P. Jacobson vymyslel systém, jak se dostat k výherním žetonům, které pak rozdal svým společníkům a ti „vyhrávali“. Celkově si tahle parta, do níž krom Jacobsona patřilo i několik mafiánů, majitel striptýzového baru, pašeráci drog nebo rodina mormonů přišli na 24 milionů dolarů, než je chytili. Ben Affleck by se měl chopit režie a nabídku na hlavní roli má na stole právě Matt Damon. Trochu překvapivé ovšem je, že tahle dvojka nebude oficiálně kecat do scénáře, o ten se postarají tvůrci Deadpoola Paul Wernick a Rhett Reese.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace