Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emancipuj nebo uhni!


ikona
imf
hostel 2
 

Konečně jsem "po letech" viděl dvouhodinový pilot nového Kojaka a už mě ani nerozesmálo, že nám milého inspektora se slabostí pro lízátka přemalovali načerno. Možná to bude i tím, že Ving Rhames kultovní seriálovou postavu zvládnul na jedničku, ale když si vzpomenu, jak jsem tenkrát u zprávy s nadpisem "Kojaka bude hrát Afroameričan" zblednul (přičemž jsem pocítil jemnou vibraci pod nohama... to jak se Telly Savalas otočil v hrobě) a v duchu si nanadával, stejně jako když podobně přebarvili Kingpina v Daredevilovi. O tom ale dneska nebudeme mluvit... po malířích totiž přichází na řadu náročnější úkony. Začíná se emancipovat a mužské role obsazují drsné holky.

Tenhle trend samozřejmě není žádnou novinkou, ale během jednoho dne jsem narazil na tři podobně laděné novinky a nerad bych potichu čekal, než nám mužům budou nasazeny obojky a celosvětově se zakáže pivo, fotbal a Playboy. Ne nutně v tomhle pořadí. :) V první řadě mě překvapilo, že Superman je podle prvních ohlasů typický "chick flick". Pro vysvětlení otravujte Google, já to vysvětlovat nepotřebuju a trochu mě to děsí. Pořád ještě to sice nemusí nic znamenat a Bryan může mít esa v rukávu, ale mám Supermanovy akcie a po těhle komentářích zaručeně klesnou. :)

Další zpráva je stopro emancipovaná, protože se týká variace na slavný driftovací seriál Initial D. Jeho celovečerní verze, natočená v Hong Kongu, byla na domácím trhu tak úspěšná, že se probojovala mezi nejvýdělečnější letní blockbustery posledních let a tak si producenti vyžádali "něco podobného". Hlavní změnou bude, že za volanty japonských sporťáků tentokrát nebude řádit Takumi a spol., ale nějaké tchajwanské popové dívčí duo (všechno je lepší než hongkongské popové duo Twins, takže to s radostí odmávnu)... nejedná se ale už o adaptaci Initial D (žádná Sato Mako, Vincente ;), spíš o variaci na podobné téma. Nejsem šovinista, jestli to těm holkám bude slušet a zvládnou předstírat, že vědí, jak funguje čtyřtakt...

A poslední do cíle dobíhá Eli Roth s pokračování Hostelu. Quentin Tarantino mu prý poradil, ať do pokračování obsadí radši místo tří kmánů tři baby... ať je sranda. O Tarantinově posedlosti filmovými femme fatale všichni dávno víme, ale mučit teenagerky motorovou pilou? TO je novota. :) Bratři Slováci by mohli vydechnout při pohledu na zápletku, která se odehrává pro změnu v italských pobočkách mučícího řetězce, ale ještě zadržte, Eli slíbil, že se podíváme i na staré dobré známé. "Bubblegum!" gang strikes back? Radši běžte nakoupit pedra, ať jste připraveni na nejhorší.

Nepřesvědčil jsem vás? A co Christophe Gans a jeho záměna pohlaví v Silent Hillu? Něco tuším... ale důkazy nemám, takže... srdečně zdravím všechny uživatelky MovieZone. Máme vás rádi. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace