Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Predátora


ikona
Mr. Hlad
aeroarnold schwarzeneggercarl weatherspopkulturní ikonypredator
Arnold Schwarzenegger, bezbolestná, vytrhnutí páteře a jeden z nejlepších akčních filmů všech dob na velkém plátně.  

Sakra, to je fofr. V úterý večer jsme v pražském kinu Aero promítali v rámci našeho cyklu Popkulturní ikony klasiku Poslední skaut. A vzhledem k tomu, že sál byl narvaný a nikdo naštvaně neodešel, ani když nám těsně před filmem vypnuli elektřinu, můžu asi říct, že se to povedlo. Jak moc, to můžete vlastně posoudit i v malém sestřihu ze samotné akce. Popravdě zatím se to povedlo vždycky, i na Komandu a Žhavých výstřelech 2. A vypadá to, že nacpáno by mohlo být i na další akci. Teď je totiž na řadě Predátor, kultovní Arnieho střet s mimozemským lovcem, který natočil John McTiernan a i po třiceti letech je to totální nářez. 

Promítat budeme ve středu 5. září ve 20:30 a samozřejmě opět v kině Aero. I tentokrát vás vedle projekce čeká krátký úvod, ve kterém se vám pokusíme vysvětlit, proč jde o jeden z nejlepších filmů osmdesátých let a že nebyla žádná sranda ho natočit, a taky malý kvíz. Velký kvíz na téma „Osmdesátkové klasiky“ se bude konat ten samý den v 18:30. Pokud se vám ale na Predátora chce, tak doporučujeme neváhat a objednávat místa tady. Zbývá totiž už jen posledních osmdesát lístků. Arnie má u nás evidentně fandů víc než dost. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace