Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #465 o Cruisovi a Vaderovi


ikona
Mr. Hlad
black pantherdarth vaderethan huntmission impossiblestar warstom cruisevíkendový výplach
U jakých kaskadérských kousků šlo Tomu Cruisovi o život? Proč je Darth Vader filmovou ikonou? A jak natočit pořádnou bitku?  

Vypečený výplach

Dárek týdne
Dwayne Johnson je borec. Ví přesně, na co stačí jeho herecké schopnosti, k fanouškům se chová skvěle a na sociálních sítích je král. Popravdě mi je celkem jedno, jestli je opravdu takový, nebo jde jen o dobře vymyšlený kalkul, ale to, že dal svému bratranci a kaskadérovi jménem Tanoai Reed jen tak z upřímného kamarádství auto, je prostě fajn gesto. 

Reklama týdne
Možná, že už jste zaregistrovali reklamu, ve které blbnou Messi a Luis Suárez. Vypadá dobře. Pokud ne, můžete si ji pustit tady a v tomhle videu zase zjistíte, jak moc se na ní vyblbli trikaři. Práce měli dost. 

Návod týdne
Potřebujete natočit s kamarády nějakou bitku a bojíte se, že jim omylem strašlivě rozbijete držku, nebo (a to by bylo horší!) by to celé vypadalo blbě? Nevadí. Tady najdete pár rad, na co je třeba myslet, když člověk točí rvačku. 

Kamera týdne
A když už jsme u těch návodů, tak začínající režiséři a bohužel u nás i spousta těch, kteří už se řadí mezi ty zkušené, by se měla podívat na tohle video, kde se člověk dozví, jak moc se dá na place vyblbnout s kamerou a zařídit, aby film vypadal skvěle. 

Hvězda týdne
Tak jo, je to jasné. Tom Cruise je magor. Zlámané nohy při nepovedených skocích, šplhání po jedné z nejvyšších budov na světě, riskantní seskoky padákem, na které si netroufne ani většina profesionálů, naskakování na startující letadla… na place se vyblbne. Ale občas jde o hubu i jemu. V tomhle videu zjistíte, že docela často. 

Série týdne
Orientovat se v sérii Mission: Impossible není extra složité. Vždycky je tu nějaký magor nebo terorista, Tom Cruise a jeho tým je musí zastavit a někdy v první polovině parta z IMF zjistí, že jsou na to sami, protože nadřízení je chtějí rozpoustit, nebo obvinit z nějakého zločinu. A mezi tím je spousta špičkové akce. Přesto stojí zato připomenout si, co všechno se dělo v předchozích pěti filmech. 

Seskok týdne
Skákání padákem v Mission: Impossible – Fallout bylo hodně efektní, takže skákání padákem tak nějak klasicky je pro Cruise asi malinko nuda. Pro Jamese Cordena ale evidentně ne. Ovšem když vás chce vzít skákat Cruise, tak se z toho asi jen tak nevykecáte

Záporák týdne
Snad ve všech existujících seznamech nejlepších filmových zloduchů všech dob je na jednom z předních míst Darth Vader. Pokud ho tam někdo nedá, automaticky to znamená, že jeho seznam se dá brát stejně vážně jako pokusy Japonska dovést medaile z mistrovství světa v hokeji. Proč je ale Anakin Skywalker vlastně tak boží? Pokud si v tom chcete udělat jasno, klikejte sem

Další záporák týdne
OK. To, proč je Darth Vader skvělý, je vlastně asi většině lidí jasné. Proč je ale skvělý Killmonger z Black Panthera? Marvel má obecně trošku problém s padouchy, ale ten, kterého si zahrál Michael B. Jordan, se jim hodně povedl. Nejen proto, že zvládl v akčních scénách hlavního hrdinu pořádně potrápit, ale i kvůli tomu, že mu to pálilo a že důvody, proč dělal to, co dělal, člověk vlastně chápal

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepšího záporáka ze série Mission: Impossible a naprosto s přehledem vyhrál Philip Seymour Hoffman z třetího dílu. Za ním se překvapivě umístil stylový Jean Reno z jedničky. 

A u Mission: Impossible zůstaneme. Tak trochu. Tentokrát chceme vědět, ve které roli krom Ethana Hunta máte Toma Cruise nejraději. Název napište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace