Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel se záporák do X-Force?


ikona
Mr. Hlad
cabledeadpooljosh brolinryan reynoldsx-force
S kým se Deadpool, Cable a jejich parta porvou v dalším filmu? 

Druhý Deadpool se v kinech objevil před pár měsíci a docela se povedl. Fandové byli spokojení, tržby víc než solidní, takže nic nebrání tomu, aby se u Foxů začalo pracovat na dalším filmu. Bude to regulérní trojka, týmovka X-Force, nebo se to celé nějak spojí do jednoho jediného projektu? To ukáže asi až budoucnost, v každém případě Deadpool je na týmovku připravený, protože ve dvojce si našel pár kámošů a Ryan Reynolds i Josh Brolin budou mít v příštích letech nejspíš práce až nad hlavu. No a možná už i víme, kdo jim půjde po krku. 

Na Comic-Conu v San Diegu se totiž tvůrce comicsového Deadpoola Roba Liefelda zeptali, jestli dorazí Stryfe. A on odpověděl, že by přeci byla blbost najímat si Joshe Brolina jen na jednu roli, ne? Máte v tom zmatek? Čtěte v klidu dál. Stryfe je totiž Cableův klon, který přicestoval za svým „bráchou“ z budoucnosti, ale je to o něco menší dobrák. Byl to vůdce teroristické organizace The Mutant Liberation Front, pokusil se zavraždit Profesora X a na lidstvo vypustil smrtící virus Legacy. V každém případě by si ho musel opět zahrát Josh Brolin, což by asi nikomu nevadilo. Jde o jednoho z nejvýraznějších Cableových záporáků a vzhledem k tomu, že ty Brolin umí, mohla by to být celkem zajímavá podívaná. TEdy pokud Liefeld jen tak neblábolí...

---

Vytáhni v hospodě: Josh Brolin se Foxům pro roli Cablea upsal na čtyři filmy. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace