Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Proč nebyl Jeremy Renner v Mission: Impossible - Fallout?


ikona
Mr. Hlad
christopher mcquarrieethan huntjeremy rennermission impossibletom cruiseving rhames
Jak by vypadala šestá Mission: Impossible, kdyby v ní byl i William Brandt? 

Vlastně bych se ani moc nedivil, kdyby mi někdo tvrdil, že si nevšiml absence Jeremyho Rennera v Mission: Impossible – Fallout. Mám ho hodně rád, v téhle sérii byl ovšem tak nevýrazný, že nejspíš nikomu moc nechyběl. Samozřejmě to neznamená, že by se nemohl vrátit v dalších dílech, ale velkolepé plány na to, jak by v případě nutnosti jeho agent William Brandt nahradil Ethana Hunta, už nejspíš hodili všichni včetně něj samotného za hlavu. Christopher McQuarrie ale byl připravený ho do svého nového hitu zahrnout. Proč to nakonec nevyšlo? To se dozvíte v dalším odstavci, který bude plný spoilerů, takže pokud jste Fallout ještě neviděli, čtěte na vlastní nebezpečí. 

NÁSLEDUJÍ VELKÉ SPOILERY

Renner neměl čas na velké natáčení, ale Christopher McQuarrie mu nabídl cameo. Právě on se měl objevit ve scéně v Berlíně, kde zloduši zajali Luthera Stickella a protože se ho Hunt pokusil osvobodit, přišel o plutonium. McQuarrie ale chtěl v téhle scéně Rennera. A chtěl ho zabít. Smrt člena týmu by měla na Hunta mnohem větší emocionální dopad. Proč to tedy ale neschytal Ving Rhames? Jeho postava se neměla dožít ani konce jedničky (a měl se z něj vyklubat zloduch), ale tehdy se Cruise zeptal, proč je to vždycky černoch, kdo musí umřít. Byl to trochu fór, ale už tehdy si řekli, že Luther prostě umřít nesmí ani v dalších dílech, protože diváci by jeho smrt považovali za klišé a nefungovala by tak, jak by asi měla. A s Peggem, který slouží jako komediální prvek, by to nefungovalo už vůbec. Renner ovšem odmítl, McQuarrie na něj však naštvaný není a prý to chápe. Proč si takhle blbě uzavřít možnost vrátit se v sedmičce? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace