Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Michael Bay blbne s Deadpoolem a další oscarovka Meryl Strep


ikona
Mr. Hlad
eddie murphyemma stonemeryl streepmichael bayna obzoruryan reynoldssimon pegg
Co chystá Ryan Reynolds? Které literární klasiky zamíří do kin? A s čím se do kin vrací Eddie Murphy?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

Dolemite is My Name se na scénu vrací Eddie Murphy a zahraje si ikonu blaxploitation filmů a muzikanta, jenž bývá označován za zakladatele rapu. V thrilleru The Operative bude Diane Kruger pracovat pro izraelskou tajnou službu. 

Michael Bay bude v 6 Underground režírovat Ryana Reynoldse a prý to bude akční komedie kombinovaná s filmem jako Mission: Impossible. V The Personal History of David Copperfield zjistíme, jak funguje dílo Charlese Dickense na velkém plátně. 

Josh Hartnett bude v dramatu Valley of the Gods dělat rozhovor s miliardářem Johnem Malkovichem. A bude to trochu divné. V Lost Transmissions bude parta hrdinů hledat svého kamaráda, který vysadil léky na schizofrenii. 

Po Lady Bird točí Greta Gerwig adaptaci románu Little Women. A zahrají si v ní Meryl Streep nebo Emma Stone. Angela Bassett vyrazí v komedii Otherhood spolu s kamarádkami do New Yorku, aby tu překvapily svoje studující syny. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace