Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson proti kartelům


ikona
Mr. Hlad
boss levelcolin farrelldragged across concretemel gibsontommy wirkolawar pigs
Máte chuť vyrazit s Melem Gibsonem do Mexika? 

V Hollywoodu už Melu Gibsonovi odpustili. Pár let to sice vypadalo, že s ním nechce mít nikdo nic společného, ale po čase se za něj postavili kámoši a další hvězdy a navíc se objevila velká spousta dalších průserářů, takže se na jeho problémy a kontroverze trochu zapomnělo. Vloni jsme ho mohli vidět v komedii Táta je doma 2, rok před tím Ve jménu krve ukázalo, že pořád ještě umí drsňáky a letos bychom ho měli vidět v akční sci-fi Boss Level, kde se hlavní hrdina octne v časové smyčce, a v thrilleru Dragged Across Concrete od S. Craiga Zahlera, režiséra Kostí a skalpu a Bloku 99. A teď ho čeká další hrdina, se kterým asi nebude moc legrace. 

Gibson se totiž objeví v akčním thrilleru War Pigs, který chystá Tommy Wirkola. Ten natočil i Jeníčka a Mařenku: Lovce čarodějnic, hororovou komedii Mrtvý sníh a její pokračování i povedený sci-fi thriller 7 životů. A vedle Gibsona ukecal do druhé hlavní role i Colina Farrella. Ti dva si zahrají členy jednotky mariňáků, kteří už mají plné zuby práce pro Washington, a tak se rozhodnou na vlastní pěst jet do Mexika, zlikvidovat drogový kartel, s nímž mají nevyřízené účty, a ukrást miliony dolarů za drogy. Natáčet se začne už v říjnu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace