Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Leia se vrací!


ikona
Mr. Hlad
billy dee williamscarrie fisherhan solohvězdné válkyj.j. abramslando calrissianleiastar wars
J.J. Abrams se chystá na devátou epizodu a má pro fanoušky pár překvapení.  

Star Wars: Síla se probouzí lidi rozhodila tím, že jela možná až příliš v zajetých kolejích. Poslední z Jediů zase diváky překvapil tím, že z nich nekompromisně vystoupil. A Han Solo zase zaskočil producenty, protože se na něj nechodilo. Že by byl propadák i z devítky, se asi moc očekávat nedá, ale všichni tak nějak doufají, že J.J. Abrams vykopne Star Wars zpátky mezi ultimátní filmové podívané. Film zatím nemá ani podtitul a vlastně moc netušíme, co se v něm bude dít (i když je jasné, že dojde na další střet Prvního řádu a nově vzniknuvších Rebelů), ale zvědaví jsme každopádně. A teď už i víme, kdo se ve filmu objeví. 

Pochopitelně dorazí všichni noví hrdinové i záporáci, takže po plátně se zase budou prohánět Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac nebo Domhnall Gleeson s Adamem Driverem. Nedávno se k celé partě připojil Billy Dee Williams, jenž se vrátí jako Lando Calrissian, a jedním z nových přírůstků bude i Keri Russell. Vrátí se i Mark Hamill, což se trošku čekalo, i když na konci osmičky nebyl úplně ve formě, ale velkým překvapením je, že uvidíme i Carrie Fisher. Princezna Leia to nebalí! Abrams ale říká, že se nebude přeobsazovat a ani jednu z hlavních postav celé ságy nehodlá vytvořit s pomocí CGI. Jednoduše využije záběry, které vznikly pro Epizodu VII a do filmu se nedostaly. Natáčet se začne 1. srpna a premiéra devítky bude v prosinci 2019. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace