Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #464 o Comic-Conu a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
batgirlbrad birdcomicconincredibles 2star warstransformersvíkendový výplach
Znáte kapelu z baru z Hvězdných válek? Kdo se nejlépe ohákl na Comic-Con? A mohla by Jodie Foster hrát Batgirl?  

Další výplach

Kapela týdne
Jedna z nejslavnějších filmových kapel je ta, která hraje v kantýně v Mos Eisley v Nové naději. Co je ale tahle parta zač? Co pro ně a pro svět znamení jejich hudba? A jak se vyrovnali s tím, že vypadají trochu jinak než Ricky Martin? 

Triky týdne
Hvězdné války jsou nejen jeden z nejlepších filmů všech dob, ale znamenaly i trikovou revoluci. Pokud se vám nechce ztrácet čas sledováním hodinových dokumentů o vizuálních efektech nebo loutkách a rádi byste měli v téhle oblasti přeci jen trochu jasno, zkuste tohle video

Studio týdne
Studio Laika je super a je docela škoda, že na jeho filmy se moc nechodí. Kubo a kouzelný meč, Koralína nebo Norman a duchové jsou hodně fajn a hodně originální a určitě stojí za to podívat se, jak to v tomhle studiu, které si dělá věci po svém, funguje a s čím si tvůrci v zákulisí hrají. 

Režisér týdne
Brad Bird posílá do kin povedené Úžasňákovi 2 a v tomhle videu se malinko rozkecal nejen o tom, jak pracoval na Simpsonových a Železném obrovi, ale popisuje i to, jak se pokoušel natáčet filmy jako malý. A je to docela zajímavé

Casting týdne
Kdy se začne točit sólovka Batgirl, to zatím netušíme a možná ani u Warnerů nemají jasno. V každém případě je v Hollywoodu dost lidí, kteří by si na podobnou roli troufli. Líbila by se vám víc Hilary Swank, Jodie Foster nebo Hilary Swank? 

Cosplay týdne
Ačkoliv nejsem úplně fanda cosplaye a většina lidí v těch kostýmech vypadá spíš divně než cool, ke Comic-Conu to tak nějak patří. A když to není odfláklé, tak se na to vlastně i docela hezky kouká. A ve velkém množství to ani nepůsobí divně. Jak to v San Diegu vypadalo letos, můžete zjistit v tomhle videu. 

Druhá kapela týdne
Deadpool je dost svérázný superhrdina, to víme všichni. A potvrzuje to i tohle vide, kde Deadpool a Super Duper Band propagují blížící se vydání DVD a Blučka. A já vlastně nevím, co si o tom mám myslet… Je to fakt divný

Slang týdne
Do kin přichází Mission: Impossible – Fallout a to znamená spoustu videí s Cruisem, Cavillem nebo Peggem. Do Variety dorazili ti poslední dva a vzhledem k tomu, že jsou Britové, rozhodli se natočit osvětové video týkající se anglického slangu

Kostým týdne
Trasformeří spin-off Blumblebee dorazí do kin až za pár měsíců, John Cena se ale rozhodl začít s propagací už teď. A celkem originálně, převlékl se totiž za slavného Autobota a vyrazil do ulic zjistit, kdo by vyhrál v souboji Johna Ceny a Bumblebeeho. Tady se na to můžete podívat. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na to, které zpracování příběhu Robina Hooda se vám líbí nejvíc a podle očekávání to vyhrál Král zbojníků Robin Hood s Kevinem Costnerem. 

Dnes se podíváme na Mission: Impossible. Šestka jde do kin, takže by nás zajímalo, který záporák z prvních pěti Mission: Impossible byl podle vás nejlepší. Do předmětu jméno herce, do textu důvody. Vždyť víte jak. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace