Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Známe nové Charlieho andílky


ikona
KarelR
charlieho andilcielizabeth banksella balinskakristen stewartnaomi scott
Žádná populární značka nemůže v Hollywoodu moc dlouho ležet ladem. A Charlieho andílci nejsou výjimkou. 

Elizabeth Banks režijně debutovala dvojkou Ladíme! a všichni předpokládali, že natočí i trojku. Studio Sony jí však nabídlo reboot Charlieho andílků, jemuž očividně nešlo říct ne. Po pár letech příprav se loni profláklo, že se o hlavní role ucházejí Kristen Stewart a Lupita Nyong'o. A teď tu máme oficiální oznámení, které hatery nebohé Kirsten asi moc nepotěší.

Ano, hvězda Stmívání je novým andílkem, takže se leckdo upne na její nové kámošky. Ellu Balinskou, která byla nakonec obsazena místo Lupity, asi neznáte. Nejvíc dobré vůle tak zřejmě sesbírá Naomi Scott, která se objevila v rebootu Strážců vesmíru a příště ji uvidíme jako Jasmínu v Ritchieho hraném Aladinovi.

Samotná Elizabeth Banks obstará kromě scénáře a režie i roli Bosleyho... respektive Bosley, spojky mezi andílky a tajemným milionářem Charliem. O tom, zda film uspěje jako Wonder Woman, nebo (víceméně) selže jako nový Tomb Raider, tak rozhodne v první řadě ona.

Charlieho andílci vtrhnou do kin 27. srpna 2019 a asi není potřeba zdůrazňovat, že bude tenhle koncept v éře #MeToo dost ošemetný. McGho filmy totiž těžily hlavně z toho, že tři sexy špiónky dělaly sexy věci, a něco mi říká, že se reboot touhle přímočarou cestou vážně nevydá...

---

Vytáhni v hospodě: Seriálový reboot Charlieho andílků, ve kterém hrály Rachael Taylor, Minka Kelly a Annie Ilonzeh, byl v roce 2011 zrušen po osmi dílech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace