Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joker hledá parťáky


ikona
Mr. Hlad
batmandcdeadpooljoaquin phoenixjokerrobert de nirotodd phillipswarner broszazie beetz
V Jokerově sólovce nejspíš nebude o slavná herecká jména nouze.  

Už v září začne Todd Phillips točit film, jehož hrdinou by měl být batmanovský záporák Joker, i když v trošku jiné podobě, než na jakou jsme zvyklí. Děj se má odehrávat v osmdesátých letech, mělo by jít do značné míry o gangsterku a tvůrci slibují dospělý, temný a psychologicky propracovaný film, jehož hrdinou bude víceméně obyčejný člověk, ze kterého se ikonický zloduch teprve stane. Joaquin Phoenix v hlavní roli je hodně velké lákadlo a nedávno se kolem projektu začala motat i Zazie Beetz z druhého Deadpoola. Ta by si měla zahrát svobodnou matku, do které se hlavní hrdina zamiluje. Phillips ovšem láká i další zajímavé herce. 

Vedle Phoenixe by se totiž mohl objevit i Robert De Niro. Osobně jsem tak nějak automaticky čekal, že si zahraje mafiána, ale jeho role by měl být televizní moderátor, jenž bude zásadní pro stvoření Jokera. V každém případě by to byl hodně zajímavý herecký přírůstek. Phillips se navíc snaží získat i Frances Conroy. Ta by měla ztvárnit matku hlavního hrdiny, která je nezdravě posedlá svým bývalým zaměstnavatelem a dost špatně se vyrovnává s tím, že zestárla. A teď se k ní ještě nastěhoval její syn. S premiérou se počítá na 4. říjen 2019. 

---

Vytáhni v hospodě: Frances Conroy už za sebou jednu comicsovku má, ale doufejme, že Joker dopadne lépe než Catwoman. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace