Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Mužů v černé a Affleckovy kšefty se zbraněmi


ikona
Mr. Hlad
alexandre ajaanne hathawayben affleckchris hemswrothchuck russellliam neesonmen in blackna obzoru
Kdo se objeví v nových Mužích v černém? Jak půjde Benu Affleckovi a Anne Hathaway obchodování se zbraněmi? A co chystá hororový drsňák Alexandre Aja?  
Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V akčním thrilleru Junglee se režisér Krále Škorpiona vydá do Indie a ukáže vám, proč je super mít za kámoše slona. John Travolta bude v Trading Paint trénovat svého syna a pokoušet se z něj udělat nejlepšího závodníka Ameriky. 
Anne Hathaway bude v The Last Thing He Wanted obchodovat se zbraněmi a pašovat je do Středí Ameriky. To vše s podporou Bena Afflecka. S dramatem Brian Banks se do Hollywoodu vrací Tom Shadyac, režisér Ace Ventury a Božského Bruce. 
V černé komedii Úhoři mají nabito si Matěj Hádek a Kryštof Hádek zahrají bratry, kteří milují adrenalin a občas jim to trochu přeroste přes hlavu. V hororu Crawl vypustí Alexandre Aja z řetězu aligátory, kteří chtějí sežrat Kayu Scodelario. 
Men in Black 4 se vrací na scénu agenti, kteří chrání Zemi před mimozemšťany. Místo Willa Smithe a Tommyho Lee Jonese dorazí Chris Hemsworth a Tessa Thompson. V The Curse of La Llorona se sociální pracovnice seznámí s vraždícím nadpřirozeným monstrem. 
 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace