Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #463 o Deadpoolovi a Spider-Manovi


ikona
Mr. Hlad
batmandeadpooljeff goldblumneill blomkampspider-manvíkendový výplach
Umí Deadpool zpívat? Jaké nejlepší obálky pro Spideyho kreslil Steve Ditko? A kdo z filmových hrdinů je nejlepší tanečník?  

Unikátní výplach

Muzikál týdne
Už je to pár měsíců, co se objevil muzikálový kraťas s Deadpoolem v hlavní roli a měl takový úspěch, že musela přijít dvojka. Máme ji tady a nejukecanější žoldák si tu vyzkouší pár disneyovských písniček. A není to zlé. 

Robot týdne
Na sci-fi Chappie od Neilla Blomkampa se už trochu zapomnělo, ale to je škoda. Protože minimálně roboti v ní byli super a nejen titulní sympaťák, ale i ti ostatní. Třeba útočný robot jménem Moose

Socha týdne
Je hezký mít fanoušky, ale nemělo by se to úplně přehánět. Nemluvím teď o stalkingu, ale o takových těch momentech, když jste Jeff Goldblum a zjistíte, že někdo vám postavil v Londýně několikametrovou sochu. Jak na to má sakra člověk reagovat

Dabér týdne
Will Arnett je průměrně úspěšný komediální herec a zatraceně úspěšný dabér animovaných hrdinů. Včetně Batmana. Nedovolím si hádat, jestli znáte jeho obličej, ale hlas jste už určitě slyšel. Arnett teď dostal za úkol zkusit svoje animované hrdiny sám nakreslit. A jak mu to šlo, zjistíte tady

Pokec týdne
Bývá zvykem, že kulaté stoly, u kterých klábosí režiséři, scenáristé a obecně lidé za kamerou, se objevují během oscarové sezóny. Ta je ještě daleko, ale pokud vám podobné věci chybí, tak tu je jedna celkem obstojná náhrada. Ke stolu teď zasedli hollywoodští komici jako Tracy Morgan nebo Ray Romano. 

Tanec týdne
Tanečních kompilací už jsme ve výplachu pár měli, ale proč si nedat další, ve které jsou scény asi ze tří stovek filmů a řádí tam Groot, Dude z Big Lebowski, Borat nebo maniakální Tom Cruise v roli producenta Lese Grossmana? 

Superhrdina týdne
Marvel DC porazil. Totálně. Alespoň ve filmovém světě a jelikož jsme na filmovém webu, je nám celkem fuk, jak dopadl tenhle souboj u comicsů nebo počítačových her. U Warnerů se pokoušejí zmátořit, ale měli by si zatraceně pospíšit. Může se totiž stát, že jim Batman zdrhne k partě, které šéfují Iron Man. 

Covery týdne
Je to pár dní, co zemřel Steve Ditko, legenda mezi comicsovými malíři, který pomáhal stvořit Spider-Mana a Doctora Strange. U Marvelu se rozhodli připomenout jeho práci tím, že vyhlásili deset nejlepších obálek, které kdy nakreslil. Prohlédnout si je můžete tady

Intro týdne
Na Wonder Woman 1984 si ještě chvilku počkáme, Warneři a DC si od ní ale slibují velké věci. Těžko říct, jak bude vypadat, fandové už se však dali do práce a vymysleli úvodní titulky, které by k téhle akční comicsovce z osmdesátých let byly skoro ideální

 

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal, jestli máte raději filmy Christophera McQuarrieho nebo Denise Villeneuva. Nakonec to vyhrál ten druhý a režisérsky zkušenější pán. 

Dnes se podíváme do Sherwoodu. Do kin se pomalu chystá nová a velmi svérázná adaptace klasických dobrodružství hrdiny, který bral bohatým a dával chudým a my chceme vědět, které zpracování Robina Hooda máte nejraději. Názvy filmů pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace