Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harley Quinn hledá kámošky


ikona
Mr. Hlad
batgirlbirds of preydcharley quinnjustice leagueliga spravedlnostimargot robbiewarner
S kým se na plátně potká nejvíc sexy magor ze stáje DC? 

O tom, jak moc špatně na tom je filmový DC Universe, se už toho napsalo hodně. Takže se v tom nebudeme hrabat a budeme doufat, že alespoň něco z trojice Aquaman, Shazam! a Wonder Woman 1984 bude dobrý film a že se Warnerům časem povede postavit se zpátky na nohy. Další Justice League bychom možná nerozdýchali… Projektů, které jim k tomu dají šanci, je dost a teď se začíná hýbat dopředu Birds of Prey. O téhle ženské týmovce se mluví už vcelku dlouho a zatím bylo jisté jen to, že se v ní objeví Margot Robbie jako Harley Quinn a nedávno jsme zjistili, že se o režii postará Cathy Yan, autorka úspěšného nezávisláku Dead Pigs. A teď víme víc. 

Natáčení by mělo začít už v lednu 2019 a prý se máme těšit na eRkovou podívanou. Warneři nechtějí do filmu rvát extra moc peněz, což by se paradoxně mohlo vyplatit. Méně milionů by mohlo znamenat méně hnusných triků a víc snahy od všech na place… snad nejsem naivní. V každém případě už víme, s kým se Harley Quinn potká. Dorazí Black Canary, která spoléhá na ultrasonický řev, drsná superhrdinka Huntress (obě se objevily v seriálu Arrow), bývalá Batgirl Cassandra Cain a policistka z Gothamu Renee Montoya alias superhrdinka Question. Tvůrci také řekli, že záporák bude někdo, kdo se na filmovém plátně ještě nikdy neobjevil, takže původně zvažovaný Penguin nejspíš dostal stopku. V každém případě doufáme, že tahle avizovaná zemitější comicsovka bude lepší než to, co nám DC v posledních letech předvádělo. 

---

Vytáhni v hospodě: Birds of Prey byl i televizní seriál, dočkal se však jen jedné sezóny a pouhých třinácti epizod. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace