Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Mission: Impossible - Fallout je pecka roku


ikona
TedGeorge
henry cavillmarvelmission: impossible - falloutmission: impossible 6mission:impossibleparamountrebecca fergusontom cruise
Ethan Hunt to zkouší v kinech už pošesté. Čeká nás nejlepší Mise?  

Tak nač to prodlužovat – Mission Impossible: Fallout bude podle všeho pecka, kterou jsme si vysnili už při příležitosti prvního traileru, a těch pár týdnů do premiéry v českých multiplexech bude hodně bolestivých. Už jenom to, že se studio Paramount vybodlo na nějaké embargo týkající se prvních reakcí, nám mělo být nápovědou. Ale přesto – některé výkřiky šťastných recenzentů jsou prostě a jednoduše pohlazením po duši diváků vyhlížejících blockubuster roku. Proč? Protože na tenhle biják prý jen tak nezapomeneme.

Jistý David Ehrlich tvrdí, že tu tak kvalitní áčkový akční film nebyl od výborného Šíleného Maxe s Tomem Hardym. Ostatní se nenechávají zahanbit. Poslední dobrodružství Ethana Hunta je prý srovnatelné s Nolanovským Temným rytířem a navíc má být zhruba desetkrát až stokrát lepší než jakákoliv Marvelovka. Ano, také mi právě poklesla brada.

Nestačí vám to? Což takhle nadšený výkřik, který přirovnává Fallout ke Skyfallu – tedy podle mnoha recenzentů nejlepší bondovce za posledních 10 let? Nebo vás snad zajímá, jak se na plátně vyjímá nováček v Mission: ImpossibleHenry Cavill? Prý je naprosto výborný a průšvih s jeho knírkem v Justice League je zapomenut jenom kvůli, cituji: „naprosto legendární bitce v koupelně“.

K tomu si přidejte chválu navrátivší se Rebeccy Ferguson a orgasmické výkřiky jako: „Mission: Impossible - Fallout. Tenhle film je sex“. Snažil jsem se najít nějaké (alespoň trochu) konzervativnější hodnocení nejnovější mise, ale "bohužel"… Všechno to jsou jenom nadšené výkřiky, které pomalu neví, jaký legendární film k nejnovějšímu dobrodružství agenta pracujícího pro IMF přirovnat. Chcete ještě jeden na závěr? Máte ho mít: „Mission: Impossible – Fallout je důkazem, že Tom Cruise je Superman. Miloval jsem každou minutu toho 2,5 hodiny trvajícího fláku.“ Na začátku srpna nás tedy podle všeho čeká akční událost roku!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace