Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Spidey a Natalie Portman ve vesmíru


ikona
Mr. Hlad
antonio banderasdemi mooregina caranomarvelna obzorunatalie portmanron perlmanspider-man
Staví se Spider-Man v Česku? Zvládne Natalie Portman návrat z vesmíru na Zemi? A jsou Lamborghini nejlepší auta světa?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V dramatu Lamborghini se Antonio Banderas pokusí vybudovat automobilku, která by mohla konkurovat slavnému Ferrari. V komedii The Wedding Year si budou hrdinové muset ujasnit, jestli chtějí svatbu, nebo to není nic pro ně. 

Spider-Man: Far From Home vezme Petera Parkera do Evropy, kde bude bojovat proti záporákovi Mysteriovi a pátrat po tajemství svých rodičů. Gina Carano se v Daughter of the Wolf bude muset porvat s gangem, který unesl jejího syna. 

Ron Perlman si v thrilleru Asher zahraje stárnoucího zabijáka, který po nezdařené misi začne zvažovat změnu kariéry a hledat vykoupení. Michael Pitt si v You Can‘t Win zahraje dobrodruha a bezdomovce, který se spřátelí s mladou prostitutkou. 

Ve sci-fi Pale Blue Dot Natalie Portman na vlastní kůži zjistí, že je možná jednodušší přežít ve vesmíru, než se vracet zpátky domů na Zem. V hororové komedii Corportate Animals se parta kolegů octne zavalená v jeskyni. A začnou mít kanibalské choutky. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace