Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do Star Wars se vrací Lando


ikona
Mr. Hlad
billy dee williamshan solohvězdné válkyj.j. abramslando calrissianstar wars
Billy Dee Williams se vrací k roli jednoho z největších frajerů světa Hvězdných válek 

U Disneyho jsou teď z Hvězdných válek možná trošku nervózní. Názory fanoušků na osmý díl se hodně liší, ale celkově se má za to, že Riann Johnson svým filmem nadělal celé sáze pár problémů. Těžko říct jak moc se to projevilo na tom, že o pár měsíců později finančně propadl Solo. Je otázka, jestli fandové nepřišli čistě proto, že byli zklamaní z osmičky, nebo se na filmu projevil trošku odfláknutý marketing spojený s přetáčkami a úpravami, ale pravděpodobně to byla kombinace obojího. Star Wars to samozřejmě neohrozí a produkce devítky by měla začít koncem měsíce, ale až příští rok v zimě uvidíme, jestli se tahle značka dovede vrátit na vrchol, kam jednoznačně patří. 

J.J. Abrams, který se po sedmém díle ujme i devítky, teď nabírá nové herce. Objevit by se měla Keri Russell, o jejíž postavě víme jen to, že by se měla zúčastnit velké akční scény, a nakonec se povedlo do filmu propašovat i posledního velkého hrdinu z původní trilogie. Ano, dorazí Lando Calrissian. Billy Dee Williams se sice do světa Hvězdných válek zapojil až v Impérium vrací úder a chvilku trvalo, než si ujasnil, že bude kopat za rebely, ale každopádně ho uvidíme rádi. Tenhle vesmírný pašerák a elitní pilot patří k nejzábavnějším postavám vesmíru Star Wars a Billy Dee Williams vlastně nikdy neměl podobně zajímavou nebo velkou roli, takže se dá očekávat, že si to užije. Ale zase bacha, velké věci bychom od něj čekat asi neměli, Williamsovi je jednaosmdesát a na premiéru Sola dorazil s holí. Za knyplem Millenium Falcon by mu to ale vadit nemuselo…

---

Vytáhni v hospodě: Williams si zahrál Harveyho Denta v Burtonově Batmanovi a počítalo se s tím, že se v některém z dalších dílů změní v záporáka Two Face. Když se ale k sérii dostal Joel Schumacher a obsadil Tommyho Lee Jonese, muselo studio Williamse vyplatit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace